Wil jij je cv-ketel vervangen door een nieuwe? En woon je in Haarlem? Wij helpen je verder!

  • De scherpste tarieven
  • Een supersnelle levering in Haarlem
  • 2 jaar garantie

Van aanschaf tot aan het installeren van je nieuwe cv-ketel, wij regelen het voor je. Op deze manier kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe cv-ketel.

Een cv-ketel vervangen in Haarlem, maar welke heb je nodig?

Er zijn verschillende redenen om je cv-ketel te laten vervangen. De meest voorkomende reden is het feit dat de cv-ketel aan het einde van zijn levenscyclus is beland. Als je cv-ketel altijd goed onderhouden is, is het na zo’n 15 jaar tijd om na te denken over een nieuwe cv-ketel. Het grootste voordeel van een nieuwe cv-ketel is de efficiëntie en de kostenbesparing. Zo heeft een nieuwere cv-ketel minder snel onderhoud nodig omdat de ketel beter in elkaar zit. Hiernaast bespaar je veel energie omdat nieuwere modellen meer warmte opwekken bij lager verbruik.

Bij Warmland kan je terecht voor een cv-ketel die aansluit bij het verbruik van jouw specifieke situatie. Een goed geïsoleerd appartement heeft natuurlijk niet zo veel energie nodig als een oude vrijstaande villa. Klik hier voor een overzicht van de verschillende cv-ketels en bekijk welke het beste aansluit bij jouw behoeften.

Doe de gratis ketelcheck!

Weet je nog niet precies welke cv-ketel je nodig hebt? Doe dan direct de online test!

Onze werkwijze

Je kunt op verschillende manieren aan de slag. Weet je precies welke cv-ketel je nodig hebt? Vraag dan een offerte aan via de offerte knop bovenaan de pagina. Ben je nog niet zeker welke cv-ketel het beste bij jou past? Doe de gratis ketelcheck, je krijgt vervolgens een aantal opties te zien. Vanuit daar kun je een offerte aanvragen voor je nieuwe cv-ketel. Je doet dus in geen enkel geval direct online een aankoop. Aan de hand van de informatie die jij aanlevert maken we een offerte die past bij jouw specifieke situatie. Uiteraard ontvang je de offerte zo snel mogelijk. Zo ben je weer een stap dichterbij het kopen van een nieuwe cv-ketel!

Gecertificeerd en jarenlange ervaring

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring. Ook in Haarlem! We beschikken over alle benodigde erkenningen om je nieuwe cv-ketel correct te plaatsen. Daar zijn we immers in gespecialiseerd!

Wij werken met Remeha

Wij leveren uitsluitend cv-ketels van Remeha. En dat is een bewuste keuze. Remeha levert direct aan ons als installateur waardoor we de prijzen voor onze klanten scherp kunnen houden. Zo profiteren onze klanten van een kwalitatief uitstekende ketel voor een buitengewoon scherp tarief.

Vraag direct een offerte aan voor het vervangen van je cv-ketel

Je hebt twee keuzes: of je gaat naar de gratis ketelcheck of je vraagt direct een offerte aan voor je nieuwe cv-ketel. Hoe dan ook: we zijn je graag van dienst!