Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen
Remeha Calenta ACE 40L CW6 Warmland 2023

Remeha Calenta ACE 40c CW5

De nieuwe Remeha Calenta Ace is voorzien van een slimme (tap)sensor die zorgt voor ruime hoeveelheden warm water met een stabiele temperatuur. In zijn klasse is hij daarmee zelfs koploper! En dat zorgt voor ongekend luxe wooncomfort.

 • Leverbaar met automatische vulmogelijkheid
 • 20 liter warm water (40°C) per minuut!
 • Warmtecapaciteit van 35,6 kW
 • Inclusief Service Deal van € 11,95 p/m
 • Snelle installatie mogelijk!

Download hier de brochure

Vanaf € 2099,- € 1999,-

Inclusief montage door één van onze experts

Offerte aanvragen

Ongekend luxe wooncomfort

De nieuwe Remeha Calenta Ace 40c CW5 is voorzien van een slimme (tap)sensor die zorgt voor ruime hoeveelheden warm water met een stabiele temperatuur. In zijn klasse is hij daarmee zelfs koploper! En dat zorgt voor ongekend luxe wooncomfort.

Hybrid Ready

Steeds meer mensen zijn met verduurzaming bezig. Daarom is de Calenta Ace 40c CW5 standaard voorbereid op slim koppelen met duur­zame technieken zoals een zonneboiler. In onze nieuwe cv-ketel is de zonneboilerregeling namelijk al helemaal geïntegreerd.

De Remeha Calenta Ace CW5 is ook te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. De Calenta Ace is hoe dan ook Hybrid Ready en daarmee de cv-ketel van de toekomst.

Nooit meer handmatig bijvullen

Nooit meer water bijvullen met de unieke automatische (bij)vulinrichting! De Remeha Calenta Ace kan worden uitgebreid met een voor Nederland unieke, intelligente (bij)vul­inrich­ting. Het werkt simpel en slim. Wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt, zorgt eSmart Inside ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld, maar nooit te veel of te vaak.

Hou je toch liever een oogje in het zeil? Dan is de semi-automatische instelling van de (bij)vulinrichting een extra slimmigheidje. Hiermee kan je via de ketel, de eTwist of de eTwist app eerst akkoord geven voordat het systeem zichzelf bijvult.

Knoeien met een vulslang behoort dus tot het verleden!

De perfecte allrounder, compact en betrouwbaar

De meest herkenbare eigenschappen van de Remeha Tzerra Ace zijn de compacte afmetingen. Hiermee kan je aanzienlijk besparen op plaatsingsruimte. Ruimte die je vast goed kunt gebruiken voor andere doeleinden. Door de toepassing van uitsluitend betrouwbare componenten, is de Tzerra Ace een kwalitatief zeer hoogwaardig toestel.

De all-round cv-ketel Remeha Tzerra Ace

Compact en klaar voor de toekomst

De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel hebben we goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor heb je met de Tzerra Ace niet alleen een toestel met een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.

De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is er altijd één die bij je past!

Meer rendement met waterzijdig inregelen

Het is belangrijk dat je het maximale rendement uit je cv-installatie haalt. Maar dat lukt lang niet altijd. Daarom vertellen we je over de voordelen van waterzijdig inregelen. Bij waterzijdig (of hydraulisch) inregelen, wordt de installatie in balans gebracht, dat betekent dat alle radiatoren de juiste hoeveelheid doorstroming van warm water hebben. Dit heeft namelijk onweerlegbaar positieve gevolgen voor het comfort in je woning, je portemonnee en de vermindering van CO2-uitstoot.

Klaar voor 20% bijmenging waterstof

Dankzij de energietransitie stappen we in de komende jaren over van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen én dragers. Wind en zon kennen we allemaal, maar er zijn meer mogelijkheden. Eén daarvan is waterstof, een veelbelovende energiedrager. De Tzerra Ace, Calenta Ace, zijn al klaar voor 20% bijmenging. Maar wat is waterstof? Hoe produceer je het? Wat zijn de voor- en nadelen?

Automatisch je cv-ketel bijvullen

Nooit meer water bijvullen met de unieke automatische (bij)vulinrichting! De Tzerra Ace kan worden uitgebreid met een intelligente (bij)vulinrichting. Wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt, zorgt eSmart Inside ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld, maar nooit te veel of te vaak. Houd je toch liever een oogje in het zeil? Dan is de semi-automatische instelling van de bijvulinrichting een extra slimmigheidje. Hiermee kan je via de ketel, de eTwist of de eTwist app eerst akkoord geven voordat het systeem zichzelf bijvult.

eSMART Inside: intelligente aansturing

De Remeha Tzerra Ace is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. eSmart Inside staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zo kan je met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis regelen, waar je je ook bevindt!

Technische specificaties Remeha Calenta ACE 

Calenta Ace 28C CW4

WarmlandWarmland

 • Geschikt voor
  Gemiddelde tot grotere huishoudens
 • Woningtype
  Tussen- en hoekwoning
 • Gebruik
  Gemiddeld douche- of keukengebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van 100 tot 120 liter
 • Vermogen cv-bedrijf
  Nominaal vermogen cv-bedrijf (50/30°C) 5,6 – 25,5 kW
 • Vermogen tapwaterbedrijf
  Maximale tapcapaciteit bij 40°C 14,5 l/min
 • Tapcapaciteit
 • Afmetingen (hxbxd)
  69 x 45 x 45 cm
 • Gewicht
  34 kg

Calenta Ace 40C CW5

WarmlandWarmland

 • Geschikt voor
  Grotere huishoudens
 • Woningtype
  Hoek-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woning
 • Gebruik
  Bovengemiddeld douche- en keukengebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van 120 tot 200 liter
 • Vermogen cv-bedrijf
  Nominaal vermogen cv-bedrijf (50/30°C) 7,9 – 35,6 kW
 • Vermogen tapwaterbedrijf
  Nominaal vermogen tapwaterbedrijf 7,0 – 38,5 kW
 • Tapcapaciteit
  Maximale tapcapaciteit bij 40 °C 20,3 l/min
 • Afmetingen (hxbxd)
  Afmetingen (hxbxd) 69 x 45 x 45 cm
 • Gewicht
  35 kg

Calenta Ace 40L CW6

Warmland Warmland

 • Geschikt voor
  Grotere huishoudens
 • Woningtype
  Hoek-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woning
 • Gebruik
  Hoog douche- en keukengebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van 150 tot 200 liter
 • Vermogen cv-bedrijf
  Nominaal vermogen cv-bedrijf (50/30 °C) 7,9 – 35,6 kW
 • Vermogen tapwaterbedrijf
  Nominaal vermogen tapwaterbedrijf 7,0 – 38,5 kW
 • Tapcapaciteit
  Maximale tapcapaciteit bij 40 °C 24 l/min
 • Afmetingen (hxbxd)
  90 x 60 x 50 cm
 • Gewicht
  59 kg

Vergelijken

Toesteltype Calenta ACE CW4 Calenta ACE CW5 Calenta ACE CW6
Belastingregeling modulerend of aan/uit modulerend of aan/uit modulerend of aan/uit
CV-vermogen(50/30°C) min. – max. kW 5,6 – 25,5 7,9 – 35,6 7,9 – 35,6
Tapcapaciteit bij 60°C l/min 8 10 13
Tapcapaciteit bij 40°C l/min 14,5 20 24
Afmetingen hxbxd cm 69x45x39,5 69x45x39,5 90x60x50
Gewicht kg 27 30 53
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Hoe werkt bestellen bij Warmland?

Bij Warmland helpen we je bij het selecteren van de cv-ketel die bij jouw huishouden past. Onze monteur plaatst de ketel vakkundig en binnen één dag


Een CV-Ketel in 4 eenvoudige stappen:


green-check_vvCheck welke ketel bij jouw huishouden past

green-check_vvVraag via de website een offerte op maat aan

green-check_vvKies jouw cv-ketel en thermostaat

green-check_vvWij maken een afspraak voor plaatsing door onze experts