Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen
Remeha Tzerra Ace

Remeha cv-ketel overzicht

Een cv-ketel, ook wel bekend als een centraleverwarmingsketel, is een essentieel onderdeel van een centraleverwarmingsinstallatie. Het zorgt ervoor dat er warm water beschikbaar is om door het buizensysteem in een huis of gebouw te circuleren. Dit warme water wordt gebruikt om specifieke ruimtes te verwarmen. De warmte die van het warme water via de buizen uitstraalt, draagt bij aan het comfortabel houden van de kamers.

Binnen 4 weken geïnstalleerd

Alleen eigen monteurs

24 uurs storingsdienst

Beste prijs garantie

Remeha Elga ACE Matic

De nieuwste Remeha Tzerra ACE Matic cv-ketel is een veelgebruikte cv-ketel. Een lichte, compacte ketel maar bovenal erg betrouwbaar. Wat ons betreft, kon deze ketel nog beter. Het niet hebben van een display is regelmatig als een gemis ervaren. Bij de Tzerra Ace Matic wordt hier nu invulling aangegeven. Met het nieuwe bedieningspaneel kan op een duidelijke manier de status en historie van de ketel worden uitgelezen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om zonder servicetool een parameterwijziging op de ketel zelf door te voeren. Uiteraard is dit slechts één van de vele verbeteringen.

De Remeha Tzerra Ace Matic is nu ook voorzien van Remeha zijn nieuwste toestelbesturing, namelijk eSmart inside. Hierdoor is deze ketel klaar voor de toekomst.

Remeha Calenta ACE

Met de Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt je leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in je ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd.

Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.

De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.

4.8
Gebaseerd op 377 recensies
beoordeel ons op
Goede ervaring met Warmland. Zeer vriendelijke en wellevende monteurs. Goede adviezen, snel en netjes werk
Hybride warmtepomp geleverd en geplaatst, Uitstekende service. Vriendelijke mensen, vakbekwame monteurs. Competitieve prijs.Ik ben zeer tevreden.
Goede service, nette en vriendelijke werknemers. Zelfs nog wat extra service verleend.
Zeer goede service van Warmlsnd.Na verhuizing weer mijn ketel door hen laten plaatsen: goede communicatie en alles klopt met wat te verwachten viel. Zeer vriendelijke monteurs. Ook na twee jaar onderhoud. Na een stroomincident waardoor ketel stuk was gegaan super snel gereageerd zodat ik nauwelijks zonder warmte zat!!! Raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Sinds de installatie van onze cv ketel heel erg tevreden. Ook het onderhoud wordt keurig verzorgd. Het service contact is goed betaalbaar maar gaat wel redelijk omhoog. Ik raad dit betrouwbare bedrijf zeker aan.
The guys who come round to fix our boiler and run maintenance are super professional and so cool, they even took the time to explain how things work and left me a hose so i could adjust pressure myself next time. 10/10.
Onze cv ketel werd binnen 1 dag gerepareerd! Wel zo prettig en wat een uitstekende service. Behalve een onderdeel van rond de €25 dat vervangen moest worden geen extra kosten vanwege ons onderhoudscontract van rond de € 6 per maand. En bovendien bijzonder sympathieke medewerkers!
Erg vriendelijke jongen die onze ketel heeft vernieuwd alles netjes gedaan en goed gemonteerd zeker een bedrijf dat ik zou aanraden bij andere met vriendelijke groet c Haasnoot lisse
Airco geplaatst. Precies op tijd, super kwaliteit en werkt goed
Snelle en zeer kundige service tegen een "normale" prijs. Iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Kan het bedrijf zeker aanraden.
Aardige monteurs, en adequate hulp bij storingen.
Warmland is deskundig en denken goed mee hoe de beste oplossing voor jou situatie eruit kan zien. Ze werken zeer netjes en zijn vriendelijk. Een aanrader!
Op tijd gekomen en netjes gewerkt. Prima service
Scherpe prijzen, adequate monteurs en wat wij belangrijk vinden eigen opgeleide monteurs. Goed contact mogelijk en fijne afhandeling
Goede gasten! Hebben een warmtepomp geinstalleerd in onze vrijstaande woning. Was geen standaard-klus, maar hebben verantwoordelijkheid genomen voor het eindresultaat en dat is een fors lagere energierekening en een heerlijk warm huis.
Fijn bedrijf!! Goed en goedkoop installatie en goed service daarna, beiden jaarlijks en ook bij en storing. 10 van 10 . 5 jaren na new CV ben nog steeds blij met firma en onderhoud.
De monteur stond gepland tussen 8:00 en 9:00 uur s' morgens. Ik heb 2 x met Warmland gebeld met de vraag waar de monteur bleef.Om 11:45 uur stonden er twee piepjonge monteurs op de stoep.De monteurs gingen voortvarend aan de slag. Aardige jongens, dat zeker. Maar niet voorzichtig. Ik heb een kwetsbaar dak. Ik heb ze verteld dat ze daar niet zomaar op mochten staan. Maar dat deden ze toch. Ook lag er tijdens de installatie veel water op de vloer. Dat heb ik opgedweild en de jongens laten weten dat ze daar zelf voor moeten zorgen.Ze waren redelijk snel klaar en alles werkt naar behoren. De start was niet optimaal, maar het gaat om het resultaat.
Cv vervangen voor een nieuwe door Warmland. Prima advies traject en goede afspraken kunnen maken. De dag van installatie is ook goed verlopen. Vrolijke en kundige installateurKortom een dikke 10
Super aardige monteur die klokslag 9 uur voor de deur stond...fijn geholpen.
Fijn bedrijf en monteurs.. werken keurig .. top
Verschillende offertes opgevraagd voor plaatsing van een CV en een nieuw rookgaskanaal, uiteindelijk voor Warmland gekozen, omdat ze de scherpste offerte hadden afgegeven. De monteurs waren toppers, aardige en gezellige gasten, maar belangrijker: Ze hebben topwerk afgeleverd!! Heel blij met het resultaat, ik raad ze dan ook van harte aan 🙂
Super snelle service en een mooie nieuwe ketel geplaatst!
We ordered the heatpump and are very happy with it. The installation is neat and fast! Recommended!
We recently installed a new CV-Ketel using Warmland and they were responsive and prompt during the entire process. They were competitive with the bid and were flexible in installing the CV-Ketel without changing the flue-gas pipes. In our case this was taken care of by our VVE and we only needed the CV-Ketel to be changed. The installation itself also went smoothly. Recommend their service!
Super service! Alles ging in 1 x goed! Heel tevreden met de nieuwe ketel en het snelle plaatsen!
Ik ontving snel een keurige en concurrerende offerte van Warmland, binnen twee weken werd de nieuwe cv-ketel al geplaatst! Ik kan u Warmland van harte aanbevelen!
Zeer tevreden, gevraagd om kleine cv ketel en het isnog compacter dan offerte geworden, keurig geïnstalleerd.Top !!
Super snel alles geregeld, binnen 4 warmtepomp geplaatst. Alles werkt goed en keurige monteurs aan het werk geweest.
Via vriend in contact gekomen met warmland. Zeer goed contact, weten waar ze het over hebben.Nieuwe cv ketel snel en vakkundig geplaatst, de monteur had genoeg tijd om het netjes te doen. Ook cv ketel in geregeld zoals het moet. Ik ben zeer tevreden top.
Very professional and fast installation. There was a leak after the initial installation, but the Warmland technician came right away to fix it. Now the boiler works great. Highly recommended!
Makkelijk contact en CV ketel werkt naar behoren.
Zeer snelle en goede service! Monteur heeft perfect werk afgeleverd!
Tweede woning, Warmland levert wederom de installatie. Snelle levering, en goede response op vragen en kleine aanpassingen. Helemaal tevreden. Voor Remeha een absolute aanrader.
Scherp geprijsd, goede installatie met nette indeling, goede uitleg en goede afwerking van de overeenkomsten. Aanrader.
Na offerte is de kachel binnen twee weken vakkundig geïnstalleerd door eigen monteurs
js_loader

Hi! ik ben Tim

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Bel me gerust op 020-2352650

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.