Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Remeha Tzerra Ace Matic

Remeha Tzerra ACE Matic 28C CW3

 • Nieuwste model Remeha Tzerra ACE Matic
 • Ideaal voor appartementen.
 • 11,2 liter warm water (40 °C) per minuut.
 • Warmtecapaciteit 20,9 kW.
 • Inclusief installatie door eigen monteurs
 • Inclusief Service Deal van € 11,95 p/m.
 • Installatie op korte termijn mogelijk!

Vanaf € 1799,-  €1699,-

Inclusief montage door één van onze eigen monteurs.

Offerte aanvragen

De perfecte allrounder, compact en betrouwbaar

De herkenbaarste eigenschappen van de Remeha Tzerra Ace Matic zijn de compacte afmetingen. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op plaatsingsruimte. Ruimte die je vast goed kunt gebruiken voor andere doeleinden. Door de toepassing van uitsluitend betrouwbare componenten, is de Tzerra Ace Matic een kwalitatief zeer hoogwaardig toestel.

De all-round cv-ketel Remeha Tzerra Ace Matic

Remeha Tzerra Ace Matic

Compact en klaar voor de toekomst

De Tzerra Ace Matic is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel hebben we goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor heb je met de Tzerra Ace Matic niet alleen een toestel met een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.

De Tzerra Ace Matic is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is er altijd een die bij je past!

Meer rendement met waterzijdig inregelen

Het is belangrijk dat je het maximale rendement uit je cv-installatie haalt. Maar dat lukt lang niet altijd. Daarom vertellen we je over de voordelen van waterzijdig inregelen. Bij waterzijdig (of hydraulisch) inregelen, wordt de installatie in balans gebracht, dat betekent dat alle radiatoren de juiste hoeveelheid doorstroming van warm water hebben. Dit heeft namelijk onweerlegbaar positieve gevolgen voor het comfort in je woning, je portemonnee en de vermindering van CO2-uitstoot.

Klaar voor 20% bijmenging waterstof

Dankzij de energietransitie stappen we in de komende jaren over van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen en dragers. Wind en zon kennen we allemaal, maar er zijn meer mogelijkheden. Eén daarvan is waterstof, een veelbelovende energiedrager. De Tzerra Ace Matic, Calenta Ace, zijn al klaar voor 20% bijmenging. Maar wat is waterstof? Hoe produceer je het? Wat zijn de voor- en nadelen?

Automatisch je cv-ketel bijvullen

Nooit meer water bijvullen met de unieke automatische (bij)vulinrichting! De Tzerra Ace Matic kan worden uitgebreid met een intelligente (bij)vulinrichting. Wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt, zorgt eSmart Inside ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld, maar nooit te veel of te vaak. Houd je toch liever een oogje in het zeil? Dan is de semiautomatische instelling van de bijvulinrichting een extra slimmigheidje. Hiermee kun je via de ketel, de eTwist of de eTwist app eerst akkoord geven voordat het systeem zichzelf bijvult.

eSMART Inside: intelligente aansturing

De Remeha Tzerra Ace Matic is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. eSmart Inside staat voor de brede reeks aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zo kun je met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis regelen, waar je je ook bevindt!

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  4,14 kW
 • COP
  4,50
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  0,92 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  0,73 m3/uur

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  6,14 kW
 • COP
  4,54
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  1,35 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  1,06 m3/uur

Duurzaam verdienen

In de strijd bij het terugdringen van de CO2-uitstoot krijgen hybride warmtepompen meer en meer aandacht en dat neemt alleen maar toe. Remeha investeert op grote schaal in deze categorie. Die aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van bestaande woningen.

Remeha Elga Ace - Plaatsing & Installatie

9.3
1337 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Hoe werkt bestellen bij Warmland?

Bij Warmland helpen we je bij het selecteren van de cv-ketel die bij jouw huishouden past. Onze monteur plaatst de ketel vakkundig en binnen één dag


Een CV-Ketel in 4 eenvoudige stappen:


green-check_vvWij maken een afspraak voor plaatsing door onze eigen monteurs