Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Centrale verwarming geeft veel meer comfort dan verwarming door een gaskachel. Door onze inkoopkracht en ervaring kunnen wij de werkzaamheden vaak goedkoper aanbieden dan andere bedrijven. Een volledige cv-installatie in een compacte werkruimte of appartement is al mogelijk vanaf € 3000,-.

Professioneel advies


Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende prijsopgave. Als Warmland bij je langskomt  zijn een aantal zaken belangrijk. Wij adviseren je onder andere over de plaats van de ketel, het aantal radiatoren en waar deze komen te hangen. Telefonisch kunnen wij je al een indicatie geven van de kosten, tevens komen wij graag bij je langs om vrijblijvend een maatwerk offerte te maken

Door het aanvragen van een offerte weet je exact wat het kost om je woning te voorzien van centrale verwarming. Wij adviseren je onze offerte te vergelijken met anderen. Je zult zien dat wij goedkoop zijn en je zult niet te veel betalen!

Voorkom koolmonoxide gevaar!


Om het risico om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen mag de aanleg en het onderhoud een cv-installatie met ingang van 2019 alleen nog maar gedaan worden door erkende cv-monteurs, zo heeft de regering besloten. Tot nu toe mag iedereen zich nog cv-monteur noemen. De bedoeling is om het aantal doden als gevolg van koolmonoxide, tussen de 200 en 400 per jaar, aanzienlijk te verlagen.

Er wordt daarom sterk geadviseerd de werkzaamheden nu al door een gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren. Uiteraard heeft Warmland alle belangrijke erkenningen.


of bel naar 085 – 401 63 63