Wil jij je cv vervangen door een nieuwe? En woon je in Uithoorn? Wij helpen je verder!

  • Scherpe tarieven
  • Een supersnelle levering in Uithoorn
  • 2 jaar garantie

Je bent met het vervangen van je cv bij ons in goede handen, we helpen je van de aanschaf tot aan het installeren. Zo kun je met een gerust hart direct van je nieuwe cv genieten.

Een cv vervangen in Uithoorn, maar welke heb je nodig?

Er zijn verschillende redenen om je cv te laten vervangen. De meest voorkomende reden is het feit dat de cv aan het einde van zijn levenscyclus is beland. Als je cv altijd goed onderhouden is, is het na zo’n 15 jaar tijd om na te denken over een nieuwe cv. Het grootste voordeel van een nieuwe cv is de efficiëntie en de kostenbesparing. Zo heeft een nieuwere cv minder snel onderhoud nodig omdat de cv beter in elkaar zit. Hiernaast bespaar je veel energie omdat nieuwere modellen meer warmte opwekken bij lager verbruik.

Je kunt bij ons terecht voor een cv die aansluit bij jouw verbruik. Een goed geïsoleerd appartement heeft bijvoorbeeld niet zo veel energie nodig als een oude vrijstaande villa.

Doe de gratis cv-check!

Weet je nog niet precies welke cv-ketel je nodig hebt? Doe dan direct de online test!

Onze werkwijze

Je kunt op verschillende manieren aan de slag. Weet je precies welke cv je nodig hebt? Vraag dan een offerte aan via de offerte knop bovenaan de pagina.. Ben je nog niet zeker welke cv het beste bij jou past? Doe de gratis ketelcheck, je krijgt vervolgens een aantal opties te zien. Vanuit daar kun je een offerte aanvragen voor je nieuwe cv. Je doet dus in geen enkel geval direct online een aankoop. Aan de hand van jouw informatie maken we een offerte op maat die je zo snel mogelijk van ons ontvangt. Zo ben je weer een stap dichterbij het kopen van een nieuwe cv!

Gecertificeerd en jarenlange ervaring

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring. Ook in Uithoorn! We beschikken over alle benodigde erkenningen om je nieuwe cv correct te plaatsen. Daar zijn we immers in gespecialiseerd!

Wij werken met Remeha

En dat is een bewuste keuze. Remeha levert namelijk direct aan de installateur waardoor we de prijzen scherp kunnen houden. Zo profiteer jij van een goede ketel voor een buitengewoon scherp tarief.

Vraag direct een offerte aan voor het vervangen van je CV

Je hebt twee keuzes: of je gaat naar de gratis ketelcheck of je vraagt direct een offerte aan voor je nieuwe cv. Hoe dan ook: we zijn je graag van dienst!