Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Atlantic Alfea Extensa Warmtepomp

 • Zeer energiezuinige warmtepomp dankzij twin rotary compressor, inverterregeling en A-klasse pomp
 • Behoud van efficiency tijdens de levensduur door coaxiale warmtewisselaar
 • Milieuvriendelijker koudemiddel R32
 • Snel-droogprogramma voor de vloer tijdens de bouw
 • Geavanceerde regeling (Navistem 400S)
  – Stooklijnregeling voor 1 tot 2 kringen met buitenvoeler (inbegrepen)
  – Easy Start functie voor intuïtieve en snelle configuratie
  – Stille modus voor de buitenunit
 • Geïntegreerd buffervat van 16 liter inclusief vuilfilter
 • Verkrijgbaar in Duo-opstelling of wandmodel met losse boiler
 • Smart grid functionaliteit
 • Elektrische steunverwarming 3 kW (standaard) of 6 kW (optioneel)
 • Verkrijgbaar in 03 kW, 05 kW, 06 kW, 08 kW, 10 kW

Vanaf € 5999,- * 

Inclusief montage door onze eigen monteurs.

*prijs is na aftrek ISDE-subsidie (meer informatie) en inc. Warmland service deal

Offerte aanvragen

Productomschrijving

Deze Alfea Extensa warmtepomp met koudemiddel R32, werd speciaal ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van thermisch comfort in nieuwbouw- en renovatiewoningen te voldoen. De Alfea Extensa onderscheidt zich door een constant hoog rendement en een laag jaarverbruik aan elektrische energie.

Coaxiale warmtewisselaar

De unieke coaxiale warmtewisselaar maakt onze warmtepompen zeer robuust en zorgt voor een constant hoog rendement over de levensduur van het product. De warmtewisselaar met geïntegreerde buffer van 16 liter en de slimme regeling ontdooien de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. De coaxiale warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil (vuil bezinkt in de buffer van de warmtewisselaar en kan worden afgetapt) wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. De warmtewisselaar verzekert een optimale warmte-uitwisseling met een constant rendement over de gehele levensduur van het product. De geïntegreerde buffer zorgt er tevens voor dat de warmtepomp in veel gevallen zonder extern buffervat toegepast kan worden over de gehele levensduur van het product.

Bediening en beheer met je smartphone

Deze serie is voorzien van de nieuwste Atlantic bedieningsinterface Navistem 400S met zelf aanpasbare menu’s en een Easy Start functie voor een snelle configuratie. Daarnaast kunt u optioneel gebruikmaken van de Cozytouch applicatie, om via uw smartphone het thermisch comfort in uw woning te regelen, uw afwezigheden te beheren en uw verbruik te visualiseren.

Weersafhankelijke regeling met buitenvoeler

De warmtepomp heeft een efficiënte stooklijnregeling op basis van de gemeten temperatuur van de buitenvoeler. Hierdoor is een constante binnentemperatuur gegarandeerd.

Koeling

Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10 °C à 18 °C afgeven aan LTV-convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m²).

Kit prefab leidingwerk

Kit prefab leidingwerk is een uniek hydraulische verbindingset waarbij het koperen leidingwerk en de hydraulische componenten zijn voorgemonteerd op een Pvc-plaat. Dit vereenvoudigt de voorbereiding van de verbindingen. Teflon™afdichting garanderen de waterdichtheid. De kit is verkrijgbaar voor aansluiting rechts of links, en voor 1 of 2 zones.

Bivalent oplossing Alfea

In bestaande woningen zijn de radiatoren meestal gedimensioneerd op de hoge watertemperatuur van een cv-ketel. Door toepassing van een bivalentkit kan de Alfea gecombineerd worden met een bestaande cv-ketel. Een goede eerste stap voor bestaande woningen die in de toekomst naar all-electric willen overschakelen.

Sterke prestaties

Deze warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement. Deze prestaties worden ook gerealiseerd door de doorontwikkelden van de DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C en werken tot een buitentemperatuur van -20 °C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming.

EXTENSA A.I. 3 A.I. 5 (DUO) A.I. 6 (DUO) A.I. 8 (DUO) AI 10 (DUO)
Algemeen Type Lucht-water split Lucht-water split Lucht-water split Lucht-water split Lucht-water split
Koudemiddel R32 R32 R32 R32 R32
Prestaties verwarming Verwarmingsvermogen +7 °C/+35 °C (1) kW 3,3 4,5 5,5 7,5 9,5
COP +7 °C/+35 °C 4,82 4,74 4,65 4,43 4,5
SCOP 35 °C/55 °C 4,46/3,04 4,45/3,20 4,46/3,21 4,5/3,28 4,53/3,33
ERP label Energieklasse (35 °C/55 °C) A+++/A++ A+++/A++ A+++/A++ A+++/A++ A+++/A++
Energieklasse SWW L profiel (type DUO) (2) A+ A+ A+ A+ A+
Geluid Max. geluidsvermogen buitenunit dB(A) 60 60 60 66 69
Max. geluidsvermogen nachtverlaging dB(A) 55 55 55 61 64
Geluidsdruk op 3m (3) dB(A) 39 39 39 45 48
Geluidsdruk op 3m met Climeleon (optie) (3) dB(A) 32 32 32

 

Atlantic Aurea Hybrid Add-on

Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.4
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10