Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Compacte Remeha Mercuria All-Electric Warmtepomp


Compacte en zeer zuinige warmtepomp geschikt voor zowel koelen als verwarmen

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je adviseren door een van onze specialisten.


  • Te combineren met cv-ketels, diverse warm water voorraadvaten en indien gewenst zonlichtsystemen
  • Ontvang ISDE-subsidie bij aanschaf van de Mercuria

Remeha Mercuria Hybrid Ready binnenkant

Remeha Mercuria – All Electric


De Remeha Mercuria is een compacte all-electric warmtepomp. Deze warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en driefase uitvoering. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij lage omgevingstemperaturen kan de warmtepomp elektrisch worden bijverwarmd. De warmtepomp kan optioneel de ruimte ook koelen.

Flexibele Remeha Mercuria All-Electric Warmtepomp: de ideale oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Als je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige manier om je huis te verwarmen, dan is de Mercuria warmtepomp van Remeha een uitstekende keuze. Deze lucht-waterwarmtepomp is leverbaar in twee varianten: all-electric en hybride. Beide varianten zijn voorzien van allerlei handige functionaliteiten en bieden een flexibele oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Compact en gebruiksvriendelijk

Een van de grootste voordelen van de Mercuria warmtepomp is dat deze erg compact is en een beperkt gewicht heeft. Hierdoor kun je de binnenunit eenvoudig op allerlei plekken in huis plaatsen. Bovendien is de warmtepomp voorzien van allerlei gebruiksvriendelijke functionaliteiten, waardoor deze erg eenvoudig in gebruik is.

Altijd voldoende warm water

Een ander groot voordeel van de Mercuria warmtepomp is dat deze in combinatie met een warmwaterboiler kan worden gebruikt. Hierdoor heb je altijd voldoende sanitair warm water tot je beschikking. Als je kiest voor een combinatie met een Remeha zonneboiler, dan bespaar je ook nog eens extra energie op de bereiding van warm water. De Mercuria warmtepomp is standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.

Hybride oplossing

Naast de all-electric variant is de Mercuria warmtepomp ook beschikbaar met cv-ketel ondersteuning. Hierdoor kun je de warmtepomp eenvoudig integreren in je bestaande verwarmingssysteem. De warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en drie fasen uitvoering. Bij lage omgevingstemperaturen kan de warmtepomp elektrisch of met een cv-ketel worden bijverwarmd. De warmtepomp kan zelfs de ruimte koelen, wat vooral in de zomermaanden erg prettig is.

Duurzame keuze

Als je kiest voor een Mercuria warmtepomp van Remeha, dan kies je voor een duurzame en energiezuinige oplossing. Door het gebruik van een warmtepomp in plaats van een traditionele cv-ketel bespaar je niet alleen op je energierekening, maar lever je ook nog eens een bijdrage aan een beter milieu.

Kies voor de Remeha Mercuria warmtepomp

Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject of je bestaande woning wilt renoveren, de Mercuria warmtepomp van Remeha is een flexibele en duurzame oplossing. De warmtepomp is compact, gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden ingepast in je bestaande verwarmingssysteem. Kies voor de Mercuria warmtepomp en geniet van een comfortabele en duurzame manier van verwarmen en koelen!