Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Duurzame warmtepompen van Remeha

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor warmte, met gegarandeerde 24 uursservice? Bij Warmland zijn we gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van cv-ketels en warmtepompen. We bieden u de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, met speciale aandacht voor duurzaamheid.

Waarom kiezen voor de warmtepompen van Remeha?

Betrouwbaarheid: Remeha staat bekend om zijn betrouwbaarheid. U kunt vertrouwen op de prestaties en duurzaamheid van hun systemen, kies voor Remeha voor duurzaam woongenot.

Energie-efficiëntie: De warmtepompen van Remeha zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën om warmte op een efficiënte manier te genereren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een warmtepomp van Remeha draagt u bij aan een duurzame toekomst. Deze systemen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Warmland: Jouw partner voor warmtepompen en cv-ketels en airco’s

Bij Warmland begrijpen we het belang van een betrouwbare verwarmingsoplossing en een goede service. Onze experts zorgen voor de vakkundige installatie van uw warmtepomp en bieden 24 uursservice voor eventuele onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Daarnaast streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kunt genieten van een duurzame warmteoplossing zonder uw budget te overschrijden.

Kies voor duurzaamheid met Warmland en Remeha

Als u op zoek bent naar een duurzame warmteoplossing met gegarandeerde 24 uursservice, dan zijn de warmtepompen van Remeha bij Warmland de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag verder met het vinden van de ideale warmtepomp voor uw behoeften.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Warmland
4.7
Gebaseerd op 134 beoordelingen
powered by Google
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1278 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Waarom een Remeha warmtepomp van Warmland.nl een slimme investering is?

Duurzaamheid en energie-efficiëntie worden steeds belangrijker in deze tijd, daarom is het een verstandige keuze om te investeren in een warmtepomp. Warmland.nl biedt een uitstekende optie met de Remeha warmtepomp, waarmee u niet alleen op uw energierekening kunt besparen, maar ook uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. In plaats van fossiele brandstoffen te gebruiken, maakt een warmtepomp gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals de warmte uit de buitenlucht, grond of water om uw huis te verwarmen. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van niet-hernieuwbare energiebronnen en dat uw CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.

Warmland.nl heeft gekozen voor de hoogwaardige Remeha warmtepomp, een betrouwbaar en innovatief merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en efficiëntie. De Remeha warmtepomp maakt gebruik van geavanceerde technologieën om uw huis op een energiezuinige manier te verwarmen en warm water te leveren. Dit resulteert niet alleen in een aangenaam binnenklimaat, maar ook in aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Wat zijn de voordelen van de Remeha warmtepomp?

De Remeha warmtepomp heeft verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Energie-efficiëntie: De Remeha warmtepomp is ontworpen om uw huis op een energiezuinige manier te verwarmen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, wordt de warmte optimaal benut, wat resulteert in lagere energiekosten.

2. Hybride systeem: De Remeha warmtepomp is een hybride systeem, wat betekent dat het kan worden gecombineerd met uw bestaande verwarmingsinstallatie. Dit biedt u de flexibiliteit om uw traditionele verwarmingssysteem te gebruiken wanneer dat nodig is, terwijl u toch kunt profiteren van de efficiëntie van de warmtepomp.

3. Maatwerkoplossingen: Warmland.nl begrijpt dat elke woning en situatie uniek is. Daarom bieden ze maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al uw vragen te beantwoorden.

Financiële voordelen

Naast de energiebesparingen en ecologische voordelen kan investeren in een Remeha warmtepomp ook financieel aantrekkelijk zijn. Naast lagere energiekosten zijn er verschillende subsidies en regelingen beschik

baar die de aanschaf van een warmtepomp ondersteunen. Dit kan de terugverdientijd van uw investering verkorten en het nog aantrekkelijker maken om over te stappen op duurzame verwarming.

Investeer in een groene toekomst

Kortom, investeren in een Remeha warmtepomp van Warmland.nl is een slimme keuze. U draagt bij aan een duurzamere wereld, bespaart op uw energierekening en geniet van een comfortabel binnenklimaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Samen kunnen we een groene toekomst creëren en uw woning voorzien van een efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem.