Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Atlantic Aurea hybride addon warmtepomp - Warmland.nl

Atlantic Aurea Hybride Add-on

• Gegarandeerd wooncomfort
• Gegarandeerde CO2 besparing
• Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
• Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de
woonsituatie
• Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
• Te combineren met alle bestaande cv-ketels, modulerend
en aan/uit
• Geen binnenunit, dus ruimtebesparend
• Voorzien van slimme wifi-thermostaat, op afstand
bedienbaar
• Zeer energiezuinig door hoge COP-waarde

Vanaf € 3849,- * 

Inclusief montage door één van onze eigen monteurs.

*prijs is na aftrek ISDE subsidie (meer informatie) en inc. Warmland service deal

Offerte aanvragen

Verduurzaam eenvoudig de bestaande cv-installatie met de compacte Aurea Hybride add-on. Een slimme en flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is.

Atlantic Aurea hybride addon warmtepomp - Warmland

Warmtepomp in combinatie met gasketel

In bestaande situaties is het niet altijd mogelijk of gewenst om over te stappen op een all-electric warmtepomp. De Aurea Hybride add-on is dan een goede tussenoplossing om gas te besparen en te verduurzamen. Door een Aurea 5 R32 warmtepomp met de intelligente Hybride add-on controlbox en een slimme Anna thermostaat toe te voegen, aan de al aanwezige cv-installatie, behoudt u uw comfort, maakt u een drastische verlaging van CO2-uitstoot. En bespaart u aanzienlijk op energiekosten. De ideale oplossing voor het verduurzamen van bestaande woningen.

De meest compacte oplossing

De Aurea Hybride add-on heeft geen binnenunit en past daarom altijd. Dit betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en de ruimte in de woning behouden blijft. De Aurea Hybride add-on kan geïnstalleerd worden zonder dat er f-gas handelingen nodig zijn. De circulatiepomp, veiligheidsklep en automatische ontluchtingsklep zitten in het buitendeel. Alle noodzakelijk hydraulische componenten worden standaard meegeleverd, net als een slimme thermostaat.

Hoe werkt het systeem?

De Aurea Hybride add-on kan worden gekoppeld aan alle modulerende en aan/uit gestuurde cv-ketels. Het systeem bestaat uit drie hoofdcomponenten;

  • Aurea 5 R32 monobloc buitenunit
  • Hybride add-on controlbox
  • Plugwise Anna thermostaat

In deze hybride opstelling worden de cv-ketel en de warmtepomp efficiënt ingezet op de aspecten waar ze beide sterk in zijn. De cv-ketel brengt de woning in de vroege morgen op temperatuur (korte hoge energievraag) waarna de warmtepomp het over neemt om de woning gedurende de dag op temperatuur te houden (constante lage energievraag). Bij buitentemperaturen vanaf 5 °C kan de warmtepomp zeer goed voor comfortabele warmte in uw woning zorgen. Afhankelijk van de stroombron kunt u 30% tot 90% minder CO2-uitstoot genereren en tot 60% van het gasverbruik voor verwarming reduceren. Bij temperaturen onder 5 °C of een benodigde watertemperatuur boven de 55 °C neemt de gasketel het over, waardoor het comfort wordt gewaarborgd. De cv-ketel blijft zorgdragen voor het warm tapwater zodat u zorgeloos kunt baden en douchen.

Atlantic Aurea Hybrid Add-on

9.3
1108 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10