Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Warmtepomp 4 Inventum spaarpomp

Inventum Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride warmtepomp. Dat betekent dat hij werkt op elektriciteit, maar ook kan worden ondersteund door de cv-ketel. Is er in huis meer vermogen nodig, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel even bij. De Spaarpomp vervangt de ventilatiebox en werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel.

Deze hybride warmtepomp is een bewuste en een simpele oplossing. De Spaarpomp is compact. En voor u betekent dat geen grote apparaten (buitenunit) in de tuin of op het dak en geen en rommel op zolder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vanaf € 1750,- *

Inclusief montage door onze expert

*Na aftrek van € 1500,- subsidie

Offerte aanvragen

De Inventum Spaarpomp is leverbaar vanaf  € 3250,00 incl. BTW en exclusief subsidie.

Na de subsidie teruggave bedraagt uw investering € 1750,00 incl. BTW.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een normale mechanische ventilatiebox blaast warme lucht naar buiten. Deze warmtepomp komt in de plaats van de mechanische ventilatiebox en onttrekt de warme lucht uit de woning en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en wordt direct aangesloten op de cv-installatie.

Een warmtepomp draait op stroom: het stroomverbruik in huis zal toenemen en het gasverbruik neemt af. Dus wanneer je de benodigde stroom zelf opwekt, bijvoorbeeld met zonnepanelen, bent je nog voordeliger uit.

Montage

De spaarpomp wordt geplaatst op plek van de machanische ventilatiebox en wordt direct aangesloten op de aanvoer en en retourleiding van de cv-installatie. Daarnaast wordt er en nieuwe geisoleerde dakdoorvoer gemaakt.

Subsidie: bespaar tot €1.700,-

Na plaatsing van uw nieuwe systeem kunt u via de ISDE uw subsidieaanvraag indienen onder meldcode KA11861. Het subsidiebedrag bedraagt in 2019 € 1500,00. De Inventum spaarpomp is leverbaar vanaf € 3250,- incl. BTW en exclusief subsidie. Na de subsidie teruggave bedraagt uw investering € 1750,00 incl. BTW.

‘Offerte snel binnen, levering snel en keurig geinstalleerd. En twee vrolijke en vriendelijke installateurs.

Bekijk meer klantbeoordelingen

Kiyoh Klantenvertellen afbeelding