Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace Warmtepomp

 • Aanzienlijke besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke HR cv-ketel en elk afgiftesysteem
 • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
 • Ook mogelijk in combinatie met onze Warmland All-In Service Deal
 • Neemt weinig ruimte in door het compact formaat
 • Waardevermeerdering van de woning
 • Verkrijgbaar in 4 kW en 6 kW
 • Hoge ISDE-Subsidie beschikbaar

Vanaf € 3699,- * 

Inclusief montage door één van onze eigen monteurs.

*prijs is na aftrek ISDE subsidie (meer informatie)

Offerte aanvragen

De nieuwe norm in hybride warmtepompen
De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  4,14 kW
 • COP
  4,50
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  0,92 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  0,73 m3/uur

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  6,14 kW
 • COP
  4,54
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  1,35 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  1,06 m3/uur

Duurzaam verdienen

In de strijd bij het terugdringen van de CO2-uitstoot krijgen hybride warmtepompen meer en meer aandacht en dat neemt alleen maar toe. Remeha investeert op grote schaal in deze categorie. Die aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van bestaande woningen.

Remeha Elga Ace - Plaatsing & Installatie

De Remeha Elga Ace 6 kW is een hybride warmtepomp die gebruikmaakt van buitenlucht als warmtebron. Dit slimme systeem heeft een unieke OpenTherm-regeling waarmee het je cv-ketel kan aansturen en kan beslissen of er elektrisch of met gas verwarmd moet worden. Hierdoor werken de ketel en warmtepomp efficiënt samen en kun je tot wel 50% besparen op je energierekening!

Naast het efficiënte gebruik van energie heeft de Elga Ace 6 kW nog meer voordelen. Zo is de buitenunit met 57 dB geluidsniveau vergelijkbaar met een vaatwasser, maar het binnendeel produceert slechts 37 dB. Dit maakt het systeem niet alleen energiezuinig, maar ook stil. Bovendien neemt zowel de binnen- als buitenunit niet veel ruimte in beslag. Het binnendeel is vergelijkbaar met een flinke schoenendoos en het buitendeel weegt slechts 45 kg, waardoor het op de meeste (schuur)daken geplaatst kan worden.

Met een COP van 4,54 is de Elga Ace 6 kW een zeer energiezuinige warmtepomp. De COP beschrijft namelijk het verwarmingsrendement van een warmtepomp of airco. Hoe hoger de COP, hoe efficiënter het systeem is. Dit betekent dat de warmtepomp tot wel 4,54 kW warmte kan genereren met slechts 1 kW elektriciteit.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van de Remeha Elga Ace 6 kW? Dan kun je terecht bij Warmland.nl voor de aanschaf en installatie van dit systeem. Warmland.nl is een ervaren bedrijf met eigen monteurs die de installatie volgens F-gas richtlijnen uitvoeren. Zo ben je verzekerd van een goed geïnstalleerde warmtepomp en kun jij optimaal genieten van de voordelen van dit slimme systeem.

Warmland is dé specialist in Amsterdam en omgeving als het gaat om het installeren van duurzame verwarmings- en koeloplossingen. Naast de installatie van cv-ketels en airconditioning van het merk Remeha, zijn we ook gespecialiseerd in het installeren van hybride warmtepompen. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een gasgestookte cv-ketel en een elektrische warmtepomp, waardoor je energie kunt besparen en het milieu minder belast. Wij bieden onder andere de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp aan, die gebruikmaakt van slimme technologie om een optimaal rendement te behalen.

De Remeha Tzerra Ace cv-ketel is nog steeds één van de meest gekozen cv-ketels van Remeha, maar ook de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp is steeds populairder geworden onder onze klanten. Deze warmtepomp is geschikt voor vrijwel elk type woning en kan zowel verwarmen als koelen. Bovendien is deze warmtepomp makkelijk te bedienen en te installeren.

Naast het verwarmen van je woning is het ook belangrijk om deze te kunnen koelen. Warmland is ook specialist in het installeren van airconditioning, zoals de Remeha Diva. Deze airco is niet alleen energiezuinig, maar ook stil en stijlvol. De Remeha Diva is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en is makkelijk te bedienen via de bijbehorende app.

Ons team van vaste specialisten staat altijd klaar om je te adviseren over de beste verwarmings- en koeloplossingen voor jouw woning. Wij bieden een passende offerte op maat aan, vaak al binnen 24 uur, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Bij Warmland streven we naar optimale tevredenheid van onze klanten en daarom nemen we graag de tijd om je goed te adviseren en een oplossing te bieden die bij jouw situatie past. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Warmland
4.7
Gebaseerd op 134 beoordelingen
powered by Google
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1278 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10