Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Full 1
Warmland.nl | De scherpste prijs online
Remeha Elga ACE
tot € 575,- combi korting!
Bespaar tot 70% op je gasverbruik met een Remeha warmtepomp
Full 1

Remeha Elga Ace Warmtepomp

 • Tijdelijk met gratis Remeha eTwist t.w.v. € 175,-
 • Tijdelijk met gratis vuilafscheider t.w.v. €150,-
 • Aanzienlijke besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke cv-ketel en elk afgiftesysteem
 • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
 • Ook mogelijk in combinatie met onze Warmland All-In Service Deal
 • Waardevermeerdering van de woning
 • Hoge ISDE-Subsidie beschikbaar

Remeha Elga Ace + Remeha Tzerra Ace Matic

 • Combi voordeel bij aanschaf cv-ketel en warmtepomp €250,-
 • Tijdelijk met gratis Remeha eTwist t.w.v. € 175,-
 • Tijdelijk met gratis vuilafscheider t.w.v. €150,-
 • Aanzienlijke besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke  cv-ketel en elk afgiftesysteem
 • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
 • Ook mogelijk in combinatie met onze Warmland All-In Service Deal
 • Waardevermeerdering van de woning
 • Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor snelle levering en installatie
 • Hoge ISDE-Subsidie beschikbaar

Over Warmland.nl

Welkom bij Warmland: uw betrouwbare partner voor hoogwaardige verwarmings- en koelsystemen. Wij stellen ons graag aan u voor als dé specialist op het gebied van cv-ketels, warmtepompen en airco’s van Remeha. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om uw wooncomfort naar een hoger niveau te tillen.

Remeha Warmtepomp: Duurzame verwarming en koeling

Bij Warmland geloven we in duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. Daarom zijn we trots om gecertificeerd partner te zijn van Remeha, een toonaangevende fabrikant van innovatieve en energiezuinige verwarmings- en koelsystemen. Onze specialiteit ligt in het leveren en installeren van de Remeha Warmtepomp, een geavanceerd systeem dat zowel uw woning kan verwarmen als koelen. Met de Remeha Warmtepomp kunt u genieten van een aangename temperatuur in huis, terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint.

Eigen opgeleide monteurs: Vakmanschap en service

Bij Warmland hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we uitsluitend met eigen opgeleide monteurs die beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van cv-ketels, warmtepompen en airco’s van Remeha. Onze monteurs staan garant voor een professionele en zorgvuldige installatie van uw verwarmings- en koelsysteem. Bovendien zorgen ze ervoor dat alles snel en efficiënt verloopt, zodat u binnen korte tijd kunt genieten van het comfort en de energiebesparing die onze systemen bieden.

Alles onder 1 dag: Gemak en snelheid

Bij Warmland begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dankzij onze ervaren monteurs en gestroomlijnde processen kunnen wij uw verwarmings- en koelsysteem in de meeste gevallen binnen één dag installeren. Dit betekent dat u snel kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, zonder langdurige onderbrekingen of ongemakken.

Kies voor Warmland: Uw partner in verwarming en koeling

Bij Warmland staan we voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Met onze expertise op het gebied van cv-ketels, warmtepompen en airco’s van Remeha bieden wij u een breed scala aan oplossingen voor uw verwarmings- en koelbehoeften. Onze eigen opgeleide monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, terwijl u profiteert van het gemak en de snelheid van onze service. Kies voor Warmland en ervaar, het comfort en de efficiëntie van hoogwaardige verwarmings- en koelsystemen van Remeha. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten hoe u kunt besparen? Wij helpen u bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand

 

Logo voor reviews Warmland.nl

Wij hebben Warmland BV in de arm genomen om de volgende installaties bij ons in huis te installeren: CV ketel – Remeha ACE 39C CW5, Warmtepomp – Remeha Elga 4KW, thermostaat – Remeha eTwist een mechanische afzuigbox – Itho Daaldrop. Binnen een week na het plaatsen van de opdracht stonden de monteurs (uiteraard na telefonische overleg) al voor de deur. Ze kwamen met zijn tweeën een monteur (Mike) en een monteur in opleiding. In een middag de CV-ketel en thermostaat geïnstalleerd. En de dag daarna werd de warmtepomp en mechanische afzuigbox geïnstalleerd. Perfect werk geleverd. Alles aangesloten en daarna ruim de tijd genomen om alles aan mij uit te leggen hoe een werkt. Goede tip van monteur, maak filmpje van zijn uitleg hoe warmtepomp ingesteld en eventueel aangepast kan worden, top. Ons huis is niet standaard, dus er moest naar goede oplossing aanleg warmtepomp gezocht worden, Mike kwam met super oplossing. Er is in anderhalve dag een enorme klus uitgevoerd. Monteur Mike verdiend zeker een pluim, perfect werk geleverd (tot opruimen werkplek toe), ook perfect naar klant toe (nam uitgebreid de tijd alles toe te lichten en hoe een werkt) en ook nog monteur in opleiding begeleiden. Petje af. Bedrijf Warmland BV goed bereikbaar, komen afspraken na en denken mee. Uiteraard hoort dit ook zo te zijn, maar helaas al te vaak meegemaakt dat dat niet altijd zo is. Dus Warmland BV zou ik zeker aanraden als installatiebedrijf, hoge kwaliteit van service en goede medewerkers.

John Martin – Google reviews

Logo voor reviews Warmland.nl

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, kan niet anders zeggen. De monteurs werken netjes, laten alles schoon achter en zijn vriendelijk. Ook nam de monteur de tijd om mijn vragen duidelijk en eenvoudig te beantwoorden. Zo vroeg ik hoe het komt dat mijn vloerverwarming zo een langevopwarmtijd heeft. Ondanks dat deze nuet door Warmland is aangelegd, nam hij toch de moeite even te kijken. De monteur ontdekte al snel dat de aanvoer- en retourleiding verkeerdom waren aangesloten ! Met een storing heb ik slechts 1 ervaring, maar die was dan ook uitstekend. De monteur stond dezelfde avond nog voor de deur en ging pas weg toen de storing verholpen was. Klinkt logisch, maar uit ervaring kan ik zeggen dat dit niet overal het geval is. Kortom, ik ben dik tevreden.

Rinus de Gier – Google reviews

Logo voor reviews Warmland.nl

Monteur echt heel vriendelijk, mijn complimenten. Hij kwam langs voor een onderhoudsbeurt, is alles even nagelopen en heeft was instellingen aangepast om minder gas te verbruiken. Hij was erg makkelijk in de omgang, ging heel lief om met onze zoon van een jaar die af en toe kwam buurten. Er stonden wat spullen in de weg omdat het kleine ruimtes zijn maar dit was voor de monteur geen probleem.

Rick Ariëns – Google review

Over ons

De Beste Oplossing, Voor

Particulier & Bedrijven

Warmland.nl is dé keuze voor zowel particulieren als bedrijven die willen verduurzamen met Remeha warmtepompen.

Met jarenlange ervaring, scherpe prijzen en eigen opgeleid personeel garandeert Warmland.nl topkwaliteit en betrouwbare service voor iedereen.