Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Warmland vloerverwarming


sleuven voor vloerverwarming in betonnen vloer

Overweegt u uw woning te verbouwen en te voorzien van vloerverwarming? Voor iedere situatie is er een oplossing. Wij denken graag met u mee en komen altijd met een oplossing die aansluit op uw wensen en voorkeuren. Warmland kan vloerverwarming zowel als hoofdverwarming als bijverwarming aanleggen. Wij gebruiken altijd keurmerk 5-lagenbuis en een verdelen met A-labelpomp.


Ruimtebesparing en design

Met vloerverwarming verhoogt u uw woongenot en beperkt u de energiekosten, want waar een radiator behaaglijke warmte geeft bij een aanvoertemperatuur van 70°C, doet vloerverwarming dat al bij een watertemperatuur vanaf 30°C. Dit merkt u aan uw energiejaarafrekening, maar geeft u ook de mogelijkheid om over te stappen naar een (hybride) warmtepomp.

Kiest u voor vloerverwarming, dan hebt u geen (lelijke) radiatoren in huis meer nodig.
De beschikbare ruimte in uw woning kunt u dus veel beter benutten.


noppenplaten met leidingen - vloerverwarming door Warmland

Warmland kan de volgende mogelijkheden vloerverwarming aanbrengen


Frezen

Door middel van een freesmachine worden sleuven in de bestaande afwerkvloer aangebracht. Deze methode kan worden gebruikt bij zand- en cementvloeren, maar bijvoorbeeld ook bij anhydride of gietvloeren. Het vrijkomende gruis wordt met speciale stofzuigers uitgezogen en netjes verpakt in handelbare zakken. De verwarmingsbuizen worden bij deze methode in de sleuven aangebracht. In hardbeton kunnen wij niet frezen


Netten of noppenplaten

Deze methode kan worden toegepast als de vloer te hard is om te slijpen (bijvoorbeeld bij betonvloeren) en er ruimte in de hoogte is om een nieuwe afwerkvloer aan te brengen. De verwarmingsbuizen worden op bouwstaal netten of speciale noppenplaten. Indien gewenst kan voor het plaatsen van de krimpnetten eerst nog een isolatielaag worden neergelegd. De ruimte langs de wanden wordt opgevuld met randisolatie. Hierdoor heeft de vloer de ruimte om uit te zetten zonder uw wanden te beschadigen.


Vloerverwarming op basis van netten - Warmland.nl


Droogbouw vloerverwarming

Een droogbouwsysteem kan toegepast worden op een houten vloer, omdat een houten vloer geen zware last kan dragen. We leggen dan speciale Fermacell platen in de woning en frezen daar een vloerverwarming systeem in.


Aansluiting vloerverwarming

Warmland maakt altijd gebruik van merkverdeler met A-label pomp. Tevens wordt tijdens de montage het systeem op druk opgeleverd.


Offerte 

Wist u dat het aanvragen van een offerte geheel kosteloos is en zonder enige verplichting bij Warmland? Onze eigen Warmland installateurs doen de uiteindelijke opname en installatie. Geen tussenkomst van een derde partij.


Meer informatie?

085 – 401 63 63


24 uurs service

Storingen worden altijd binnen 24 uur verholpen, vaak nog dezelfde dag.