Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen
Waterzijdig inregelen - CV ketel kopen

Warmland helpt je graag bij het verlagen van je energieverbruik.

Wil je bijdragen aan minder CO2 uitstoot en is een warmtepomp een te grote stap, begin dan met het waterzijdig inregelen van je cv-installatie.

Verwarmingssystemen zijn verantwoordelijk voor zo’n 50% van het energieverbruik in een woning. Hier is dus veel winst te behalen.

Het waterzijdig inregelen van je cv-installatie heeft 2 grote voordelen: het comfort wordt verhoogd en de energiekosten dalen. Een goed ingeregelde cv-installatie zorgt voor een snelle, gelijkmatige verdeling van de warmte over de juiste radiatoren. Hierdoor gaat er geen onnodige warmte verloren en verbruik je minder gas.

Wij werken met ​IMI Heimeier, zij hebben een jarenlange ervaring in innovatieve producten en oplossingen die het energieverbruik aanzienlijk kunnen verlagen, vaak zelfs tot 30%. Wij delen hier graag de inzichten met u die zij gedurende jaren van onderzoek en ontwikkeling verga​ard hebben. Hieronder enkele feiten:

  • Een goed ingeregelde verwarmingssysteem kan tot wel 35% energie besparen
  • Verhoging van de watertemperatuur met 1°C kan leiden tot 3% meer warmteverlies in het leidingwerk
  • Door corrosie en vuilafzetting in het leidingwerk kunnen de kosten van het elektriciteitsverbruik van pompen in verwarmings de eerste jaren na installatie​​ toenemen tot wel 35%. Daarom wordt ook altijd een vuilafscheider geadviseerd.
  • ​Wanneer u de ruimtetemperatuur van uw verwarmingssysteem 1°C hoger instelt, kan dit leiden tot een verhoging van het totale jaarlijkse energieverbruik van 6 – 11%
  • In vergelijking met handbediende radiatorafsluiters kunnen thermostatische radiatorafsluiters een aanzienlijke energiebesparing tot wel 15% opleveren
  • Vervanging van oude thermostatische regelelementen (1988 of eerder) door nieuwe levert tot wel 7% extra energiebesparing op
  • Het plaatsen van individuele ruimtethermostaten bij vloerverwarmingssystemen kan tot wel 20% energiebesparing opleveren​ (Honeywell Evohome)

Wanneer je je cv-installatie waterzijdig laat inregelen door Warmland zullen wij op alle radiatoren nieuwe Heimeier Eclipse thermostaatkranen monteren. Deze zorgen ervoor dat exact de juiste hoeveelheid warmte wordt afgegeven en dat er geen warmte verloren gaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Hoeveel kun jij besparen?

Waterzijdig inregelen - CV ketel kopen

9,6

‘Offerte snel binnen, levering snel en keurig geinstalleerd. En twee vrolijke en vriendelijke installateurs.

Bekijk meer klantbeoordelingen

Waterzijdig inregelen - CV ketel kopen

Hoe werkt bestellen bij Warmland?

Bij Warmland helpen we je bij het selecteren van de cv-ketel die bij jouw huishouden past. Onze monteur plaatst de ketel vakkundig en binnen één dag


Een CV-Ketel in 4 eenvoudige stappen:


green-check_vvCheck welke ketel bij jouw huishouden past

green-check_vvVraag via de website een offerte op maat aan

green-check_vvKies jouw cv-ketel en thermostaat

green-check_vvWij maken een afspraak voor plaatsing door onze experts