Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Duurzame warmtepompen Almere

Op zoek naar advies voor het aanschaffen en installeren van een warmtepomp bij u thuis? Wij, Warmland, hebben veel ervaring met het installeren van duurzame warmtepompen in Almere en omstreken. Onze vakkundige monteurs realiseren dit snel voor u.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

 • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
 • Zeer compact
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

 • Compacte all-electric warmtepomp
 • Lucht/water warmtepomp
 • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
 • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW

Uw duurzame partner; Warmland

Wij zijn een geschikte partner wanneer u in de markt bent voor een nieuw verwarmingssysteem. Een warmtepomp is een duurzame en efficiënte manier om uw woning mee te verwarmen. Het is met name geschikt voor vloerverwarming. Dit is voor moderne huizen al de standaard hoofdverwarming. Om enkele voordelen van een warmtepomp te noemen:

 • Minder CO₂-uitstoot.
 • Verwarmen en koelen
 • Onderhoudsarm
 • Lagere energienota
 • Subsidie is mogelijk
 • Duurzaam

Wij bekijken graag wat er voor uw woning mogelijk is. Met ons haalt u de geschikte partner in huis om alles te installeren. Wij installeren dagelijks warmtepompen in Almere en omgeving. Wij werken vooral online, daardoor kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Maar bij een goede prijs hoort ook een goede service. Daarom bieden wij onze klanten 24 uursservice aan. Zo hoeft u nooit in de kou te zitten bij problemen. Natuurlijk zijn onze monteurs professioneel en vakkundig. Zo is alles makkelijk en snel geregeld en bent u snel weer voorzien van een warm huis.

Duurzaam investeren in een warmtepomp in Almere

Wilt u uw huis milieuvriendelijker maken en tegelijkertijd besparen op energiekosten? Dan is het investeren in een duurzame warmtepomp een verstandige keuze. Een warmtepomp gebruikt namelijk hernieuwbare energiebronnen om uw huis te verwarmen en te voorzien van warm water. Het is een innovatieve en efficiënte oplossing die steeds populairder wordt in Almere en omgeving.

Een warmtepomp kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden, afhankelijk van uw woning en uw specifieke behoeften. Bij Warmland begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom luisteren we graag naar uw wensen en bekijken we waar het systeem het beste kan worden geplaatst. Op basis van deze informatie bieden wij u deskundig advies en stellen we een op maat gemaakte oplossing voor.

Onze Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp is een uitstekende keuze voor duurzame verwarming en warmwatervoorziening. Deze warmtepomp combineert efficiëntie met gebruiksgemak en biedt u een comfortabel binnenklimaat. Met de Remeha Elga Ace kunt u niet alleen besparen op energiekosten, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Bij Warmland nemen we graag alle zorgen uit handen. Zodra u tevreden bent met ons advies en de vrijblijvende offerte, plannen wij onze ervaren monteurs in om bij u in Almere langs te komen. Onze monteurs staan bekend om hun nette en snelle werkwijze. Ze zorgen ervoor dat de installatie van uw warmtepomp soepel verloopt, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van de voordelen van duurzame verwarming.

Een duurzame warmtepomp biedt niet alleen financiële voordelen, maar heeft ook een positieve invloed op het milieu. Door te investeren in groene energie draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Bovendien kunt u profiteren van verschillende subsidies en regelingen die het aanschaffen van een warmtepomp nog aantrekkelijker maken.

Bent u benieuwd naar de besparingsmogelijkheden en de voordelen van een duurzame warmtepomp? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie. U kunt ons bereiken via e-mail op info@warmland.nl of telefonisch op 085-4016363.

Kies voor een duurzame toekomst en investeer in een warmtepomp van Warmland. Samen maken we Almere groener en energiezuinig

Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader

9.3
1337 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Warmland – Duurzame warmtepompen Almere

Duurzame warmtepompen Almere Duurzame warmtepompen Almere Duurzame warmtepompen Almere