Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Duurzame warmtepompen Hoofddorp

Bent u op zoek naar een duurzame optie om uw huis mee te verwarmen? Wij, Warmland, hebben veel ervaring met het installeren van duurzame warmtepompen in Hoofddorp en omstreken. Onze professionele monteurs gaan graag voor u aan de slag.

Uw duurzame partner in warmtepompen

Wij zijn uw partner wanneer u in de markt bent voor een nieuw verwarmingssysteem. Een warmtepomp is een duurzame en efficiënte manier om uw woning mee te verwarmen. Om enkele voordelen van een warmtepomp te noemen:

  • Minder CO₂-uitstoot
  • Verwarmen en koelen
  • Onderhoudsarm
  • Constante temperatuur
  • Subsidie is mogelijk
  • Duurzaam

Zo ziet u dat dit een goede investering is voor uw woning. Met ons haalt u de geschikte partner in huis om alles te installeren. Wij installeren dagelijks warmtepompen in Hoofddorp en omgeving. Doordat wij met name online actief zijn, kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Bij een goede prijs hoort uiteraard een goede service. Daarom bieden wij onze klanten 24 uursservice aan. Zo hoeft u nooit in de kou te zitten bij problemen. Natuurlijk zijn onze monteurs professioneel en vakkundig. Zo is alles makkelijk en snel geregeld en bent u snel weer voorzien van een warm huis.

Neem contact op

Duurzame warmtepompen HoofddorpU hoeft zelf niet te beslissen welk systeem het beste is voor uw woning en uw wensen. Wij adviseren u daar graag in. Zo weet u zeker dat u het goede systeem aanschaft. Wij bieden u altijd de beste prijs-kwaliteit. Bent u blij met de offerte? Dan gaan wij onze monteurs inplannen, wanneer het u uitkomt natuurlijk.

Wij bieden u graag een duurzame oplossing aan. Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Stuur een e-mail naar info@warmland.nl of bel ons op 085-4016363. Wij staan u graag te woord.


Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

 • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
 • Zeer compact
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

 • Compacte all-electric warmtepomp
 • Lucht/water warmtepomp
 • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
 • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1337 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Warmland – Duurzame warmtepompen Hoofddorp

Duurzame warmtepompen Hoofddorp Duurzame warmtepompen Hoofddorp Duurzame warmtepompen Hoofddorp


Een CV-Ketel in 4 eenvoudige stappen:


green-check_vvWij maken een afspraak voor plaatsing door onze eigen monteurs