Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Meest gestelde vragen


Hoe en wanneer kun je Warmland bereiken?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze kantoortijden kun je een bericht inspreken, wanneer je een storing hebt zal onze storingsmonteur je binnen één uur terugbellen. Uiteraard kun je ons ook een bericht sturen via info@warmland.nl wanneer het niet urgent is.

Monteert Warmland cv-ketels in heel Nederland?

Warmland monteert nog niet in heel Nederland, we komen tot ruim 50 km vanuit Amsterdam. Neem gerust contact op om te vragen of wij ook bij jou komen installeren.

Is het mogelijk om ook in het weekend door Warmland een cv-ketel te laten plaatsen?

Is er sprake van een spoedgeval, dan doen wij onze uiterste best om je direct te helpen. Bel ons op 085 – 401 63 63 voor de mogelijkheden.

Welke CV-ketel is geschikt voor mijn woning?

Bij elke woning behoort een andere cv-ketel, heb je een grote of kleine woning? Één of twee badkamers? Warmland heeft voor elke woning de juiste cv-ketel. Om er zeker van te zijn dat je de juiste ketel kiest hebben wij de ketelwijzer, die je in een paar stappen naar de juiste ketel wijst.

Waarom alleen Remeha cv-ketels?

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van cv-ketels en thermostaten. Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd, op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement.

Door de exclusieve samenwerking kunnen wij de cv-ketels van dit topmerk aanbieden voor de laagste prijs. Hierdoor heb je altijd de beste prijs/kwaliteit garantie.

Door met één merk te werken hebben wij bijna alle onderdelen van de cv-ketels in onze auto’s liggen en kunnen we een storing veel sneller verhelpen.

Wat is een modulerende A-label pomp precies?

Een modulerende A-label pomp (ook wel ECO-pomp genoemd),  zorgt ervoor dat het cv-water langzaam door het cv-circuit stroomt als er weinig warmte vraag is. Hierdoor kun je tot € 50,- per jaar besparen op je energienota.

Vanaf oktober 2015 moeten alle nieuwe cv-ketels uitgerust zijn met een A-label pomp.

Hoe lang gaat een cv-ketel gemiddeld mee?

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Om dit na te streven is het van groot belang dat de ketel goed wordt onderhouden. Vergelijk het met het onderhoud van een auto, voor een veilige en zuinige auto is onderhoud nodig. Dit geldt ook voor uw cv-ketel. Warmland biedt je een servicecontract aan zodat je ketel elke 2-jaar wordt gecontroleerd.

Wat betekent vermogen?

De capaciteit van een cv-ketel wordt weergegeven in kW. Indien je je cv-ketel vervangt kun je kijken op het typeplaatje wat je huidige ketel aan vermogen heeft. Je kunt het ook berekenen door het aantal kubieke meters van je huis te vermenigvuldigen met 0,08.

Bovenstaand rekenvoorbeeld is een richtlijn zo heeft een vrijstaand huis zo’n 10 procent meer vermogen nodig en een heel goed geïsoleerd huis minder. Twijfel je over het vermogen wat je cv-ketel nodig heeft, neem dan voor de zekerheid even contact op met Warmland.

Adresgegevens

Adres: Keienbergweg 39
1101 EX Amsterdam

Telefoon: 085 – 401 63 63

E-mail: info@warmland.nl

Op de kaart