Meest gestelde vragen


Hoe en wanneer kunt u Warmland bereiken?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze kantoortijden kunt u een bericht inspreken, wanneer u een storing heeft zal onze storingsmonteur u binnen één uur terug bellen. Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen via info@warmland.nl wanneer het niet urgent is.

Monteert Warmland cv-ketels in heel Nederland?

Warmland monteert nog niet in heel Nederland, we komen tot ruim 50 km vanuit Amsterdam. Neem gerust contact op om te vragen of wij ook bij u komen installeren.

Is het mogelijk om ook in het weekend door Warmland een cv-ketel te laten plaatsen?

Is er sprake van een spoedgeval, dan doen wij onze uiterste best om u direct te helpen. Bel ons op 085 – 401 63 63 voor de mogelijkheden.

Welke CV-ketel is geschikt voor mijn woning?

Bij elke woning behoort een andere cv-ketel, heeft u een grote of kleine woning? Één of twee badkamers? Warmland heeft voor elke woning de juiste cv-ketel. Om er zeker van te zijn dat u de juiste ketel kiest hebben wij de ketelwijzer, die u in een paar stappen naar de juiste ketel wijst.

Waarom alleen Remeha cv-ketels?

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van cv-ketels en thermostaten. Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd, op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement.

Door de exclusieve samenwerking kunnen wij de cv-ketels van dit topmerk aanbieden voor de laagste prijs. Hierdoor heeft u altijd de beste prijs/kwaliteit garantie.

Door met één merk te werken hebben wij bijna alle onderdelen van de cv-ketels in onze auto’s liggen en kunnen we een storing veel sneller verhelpen.

Wat is een modulerende A-label pomp precies?

Een modulerende A-label pomp (ook wel ECO-pomp genoemd),  zorgt ervoor dat het cv-water langzaam door het cv-circuit stroomt als er weinig warmte vraag is. Hierdoor kunt u tot € 50,- per jaar besparen op uw energienota.

Vanaf oktober 2015 moeten alle nieuwe cv-ketels uitgerust zijn met een A-label pomp.

Hoe lang gaat een cv-ketel gemiddeld mee?

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Om dit na te streven is het van groot belang dat de ketel goed wordt onderhouden. Vergelijk het met het onderhoud van een auto, voor een veilige en zuinige auto is onderhoud nodig. Dit geldt ook voor uw cv-ketel. Warmland biedt u een servicecontract aan zodat u ketel elke 2-jaar wordt gecontroleerd.

Wat betekent vermogen?

De capaciteit van een cv-ketel wordt weergegeven in kW. Indien u uw cv-ketel vervangt kunt u kijken op het typeplaatje wat uw huidige ketel aan vermogen heeft. U kunt het ook berekenen door het aantal kubieke meters van uw huis te vermenigvuldigen met 0,08.

Bovenstaand rekenvoorbeeld is een richtlijn zo heeft een vrijstaand huis zo’n 10 procent meer vermogen nodig en een heel goed geïsoleerd huis minder. Twijfelt u over het vermogen wat uw cv-ketel nodig heeft, neem dan voor de zekerheid even contact op met Warmland.

Adresgegevens

Adres: Laan van Kronenburg 14
1183AS, Amstelveen

Telefoon: 085 – 401 63 63

E-mail: info@warmland.nl

Op de kaart