Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Hybride warmtepomp Amsterdam

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw woning in Amsterdam? Een hybride warmtepomp of zonneboiler in plaats van uw cv-ketel? Bovendien creëert u met een hybride warmtepomp een heerlijk wooncomfort in uw huis tegen lage kosten.

Bel Warmland voor de Installatie en Onderhoud van uw Remeha Warmtepomp in Amsterdam

Warmland, dé specialist in Amsterdam

Sinds onze oprichting hebben we ons gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van cv-ketels, hybride warmtepompen en airco’s. We bieden voor elke woning een warmte- en koeloplossing op maat aan. Of u nu in een appartement woont of in een vrijstaand huis, we stemmen onze duurzame oplossingen altijd af op uw comfortbehoeften. Warmland werkt exclusief samen met Remeha, het bekendste en betrouwbaarste merk onder woningbezitters.

Bij ons bedrijf staat heldere en vlotte communicatie centraal. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Samen met onze vakkundige monteurs zorgen we ervoor dat de installatie van uw hybride warmtepomp en airco probleemloos verloopt en dat u een prettige ervaring heeft. Bovendien hebben onze vakmensen oog voor detail en laten ze de werkruimte netjes achter. Wat kunt u van ons verwachten?

– Een luisterend oor
– Een op maat gemaakte offerte
– Hoogwaardige producten van Remeha
– Uitstekende service
– Laagste prijsgarantie
– Prettige samenwerking
– Vakkundige monteurs

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een veelgestelde vraag is: hoe werkt een hybride luchtwaterwarmtepomp eigenlijk? De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare energie. Deze warmte wordt vervolgens teruggegeven aan het cv-systeem om uw huis te verwarmen. De cv-ketel springt alleen bij wanneer het buiten extreem koud is.

Een hybride warmtepomp is een ideale tussenstap naar een volledig elektrisch huis. U kiest voor een duurzame oplossing die zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en minder verbruik van warm water. Hierdoor dalen ook uw energiekosten.

Naast hybride warmtepompen bieden we ook airco’s aan. Met een hoogwaardige airco van Remeha kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat. Of het nu zomer of winter is, met een Remeha airco heeft u altijd de juiste temperatuur in huis. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een professionele installatie, zodat u optimaal comfort ervaart.

Wist u dat u aanspraak kunt maken op een aanzienlijke subsidie voor een warmtepomp? Bent u benieuwd naar uw mogelijke besparingen? Bel ons vandaag nog om al uw vragen door te nemen! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085-4016363.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.4
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10