Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Hybride warmtepomp Haarlem

Op zoek naar een duurzame oplossing voor uw woning in Haarlem? Een hybride warmtepomp of zonneboiler in plaats van uw cv-ketel? Bovendien creëert u met een hybride warmtepomp een heerlijk wooncomfort in uw huis tegen lage kosten.

Bel ons, Warmland, voor het installeren en onderhouden van uw hybride warmtepomp in Haarlem. Ook staan wij 24 uur per dag klaar om uw te helpen met een storing.

Warmland uw specialist in Haarlem voor hybride warmtepompen

Sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van cv-ketels, hybride warmtepompen en zonneboilers. Wij bieden voor elke woning een warmteoplossing aan. Van appartement tot vrijstaande woning, de duurzame oplossing is altijd afgestemd op uw comfortbehoefte. Wij hebben een exclusieve samenwerking met Remeha. Het bekendste en betrouwbaarste merk onder woningbezitters.

Binnen ons bedrijf staat een heldere en vlotte communicatie centraal. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van onze klanten, zodat u een passend voorstel ontvangt. Samen met onze vakkundige monteurs zorgen wij ervoor dat u een prettige ervaring hebt met de installatie van uw hybride warmtepomp. Bovendien hebben onze vakmensen oog voor detail en laten zij de werkruimte netjes achter. Wat u van ons mag verwachten?

 • Een luisterend oor
 • Een offerte op maat
 • Hoogwaardige producten
 • Uitstekende service
 • Laagste prijsgarantie
 • Prettige samenwerking
 • Eigen vakkundige monteurs

Hybride warmtepomp: hoe werkt het nu eigenlijk?

Hybride warmtepomp HaarlemEen van de welgestelde vragen is, hoe werkt een hybride lucht-water warmtepomp nu eigenlijk? Het onttrekt de warmte uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie, deze warmte wordt teruggegeven aan de cv-installatie om het huis te verwarmen. De cv-ketel sprint alleen nog bij als het heel koud wordt buiten.

De hybride warmtepomp is een perfecte tussenstap naar een vol-elektrisch huis. U kiest voor een duurzame oplossing welke zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en minder verbruik van warm water. Ook uw energiekosten gaan omlaag.

Wist u dat uw een flinke subsidie kunt krijgen voor een warmtepomp? Wilt u weten wat u kunt besparen? Bel ons vandaag nog voor het doornemen van al uw vragen! Wilt u weten wat u kunt besparen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-4016363. Ook kunt u gerust een e-mail sturen naar info@warmland.nl.


Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

 • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
 • Zeer compact
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

 • Compacte all-electric warmtepomp
 • Lucht/water warmtepomp
 • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
 • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader

9.4
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10