Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een cv-ketel zelf werkt vaak op aardgas (of een andere fossiele brandstof). Een hybride-ketel ook, alleen is deze ketel ook aangesloten op een warmtepomp. Als je beschikt over zonnepanelen of van plan bent deze aan te laten leggen, is het aan te raden een zonneboiler te kopen. Een zonneboiler verwarmt water door middel van de energie afkomstig van de zon.

Op zonnige dagen kan je al snel de energie van de zon gebruiken om mee te douchen, baden en te koken. Wanneer er niet veel zon is, schiet de cv-ketel bij. Gemiddeld gezien verbrand je jaarlijks al gauw zo’n 60% minder aardgas.

Hybride

Naast zonnepanelen, is het ook mogelijk duurzaam energie op te wekken door middel van een hybride cv-ketel. Dit houdt in dat je, net als bij een hybride auto, gebruik maakt van twee energiebronnen. In dit geval wordt er dus energie opgewekt door middel van een warmtepomp. Dit apparaat haalt energie uit water, lucht of de grond. Het voordeel van een hybride cv-ketel is dat je nooit zonder energie komt te zitten omdat je een eventueel tekort uit groene energie eenvoudig aanvult met gas. Bekijk eens de Hybrid Plus.

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?