Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een hybride cv-ketel kenmerkt zich door de twee verschillende soorten warmte. Een hybride cv-ketel geeft namelijk de mogelijkheid om aangesloten te worden op een warmtepomp. Hierdoor maak je dus gebruik van duurzaam opgewekte energie. Het voordeel van een hybride pomp is dat je een stuk minder gas gebruikt en daardoor minder CO2-uitstoot. Hiernaast is het een mooie tussenstap naar de toekomst; waar we volledig overgaan naar energiebronnen zoals de warmtepomp.

Voordeel van hybride cv-ketel

Het grote voordeel van een hybride cv-ketel is dat je bij een tekort uit groen opgewekte energie, eenvoudig het tekort aanvult door middel van gas. Hierdoor gebruik je significant minder gas en hoef je je geen zorgen te maken over of je wel genoeg energie opwekt.

Warmland

Warmland beschikt over een Hybrid Plus warmtepomp waarmee je warmte kan onttrekken uit de buitenlucht. Deze warmte wordt vervolgens opgeslagen in de buffertank van 40 liter. Deze warmtepomp is eenvoudig aan te sluiten op een cv-ketel. Hiernaast kan je een subsidieaanvraag indienen. Het subsidiebedrag bedraagt per 1 februari 2018 zo’n €1700,-.

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?