Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Wil je (nieuwe) cv-ketel leidingen laten aanleggen? Wanneer je in je complete woning gebruik wilt maken van centrale verwarming, dien je te beschikken over cv-leidingen. Als deze niet aanwezig zijn, is het aan te raden om deze vakkundig te laten aanleggen door een expert.

Je hebt cv-ketel leidingen nodig zodat het warme water naar de plaats van bestemming kan stromen. Dit kan een radiator zijn, maar ook bijvoorbeeld voor vloerverwarming heb je cv-leidingen nodig op de juiste plekken. Het aanleggen van nieuwe cv-ketel leidingen is een behoorlijke klus waarvoor je absoluut een expert voor in de arm moet nemen. Daarnaast wil je natuurlijk ook graag dat de leidingen netjes worden weggewerkt. Dit betekent dat er gefreesd moet worden in de muren en vloeren en dit moet ook weer netjes worden afgewerkt.

Kunststof of staal

Tegenwoordig worden er niet alleen maar stalen cv-leidingen gebruikt, ook kunststof leidingen zijn populair. Kunststof is makkelijker te verwerken en daarom erg geschikt voor moeilijke hoeken. Kwalitatief zit er amper tot geen verschil in stalen of kunststof leidingen. Wel heb je verschillende gereedschappen nodig voor kunststof leidingen.

Warmland legt graag nieuwe cv-ketel leidingen voor je, zo profiteer je binnen een mum van tijd van je nieuwe cv-ketel!

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?