Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een cv-ketel is van oorsprong alleen bedoeld om een gebouw van verwarming te voorzien. Tegenwoordig zijn bijna alle cv-ketels een combi-ketel, waardoor je naast een verwarmingssysteem, ook warm water kan krijgen. Hierdoor kan je naast je verwarming, dus ook over warm water beschikken voor je douche. Boilers zijn hierdoor overbodig.

Hybride ketel

Een hybride-opstelling is in feite een cv-ketel samen met een warmtepomp. Omdat wij in Nederland naar een gasvrij systeem gaan maar de stap naar een warmtepomp in veel gevallen te groot is, wordt er vaak gebruik gemaakt van een hybride-opstelling.

De Hybrid Plus is een slimme warmtepomp die op je bestaande cv-ketel aangesloten kan worden. Met de Hybrid Plus is het mogelijk om 40 liter aan gewonnen energie op te slaan in de buffertank. Hierdoor is het mogelijk om flink te besparen op je energiekosten omdat er minder vermogen vanuit de cv-ketel nodig is.

De warmtepomp werkt op elektriciteit waardoor je dus de mogelijkheid hebt dit zelf op te wekken door middel van zonnepanelen op je dak of in je tuin. Omdat de warmtepomp op elektriciteit werkt, gaat je gasverbruik naar beneden waardoor je minder CO2-uitstoot en duurzamer leeft. Klik hier voor meer informatie over de Hybrid Plus.

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?