Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Bij een cv-ketel ben je als koper redelijk vrij in je keuzes. Zo kan je zelf kiezen waar je de ketel geplaatst wil hebben. Zolang deze plek niet te vochtig of te koud is. Een cv-ketel mag immers niet bevriezen. Ondanks dat je hierdoor dus erg vrij bent in het vinden van de juiste plek, raden wij aan te kiezen voor een ruimte waar je er niet tegenaan loopt of en geen geluidsoverlast door ervaart. In veel gevallen kom je al gauw uit bij de kelder, zolder of keukenkast.

Montage

Vanaf 2019 is het verboden een cv-ketel aan te laten leggen door een niet-erkende cv-monteur. Hierdoor moet het aantal gewonden door een koolstofmonoxidevergiftiging, dat nu tussen 200 en 400 mensen per jaar ligt, verlaagd worden.

De cv-ketels van Warmland zijn inclusief installatie door een erkend cv-monteur. Op deze manier voorkom je ongelukken. Hiernaast staat je cv-ketel goed ingesteld, waardoor je ook nog eens bespaart op je energiekosten.

Controle cv-ketel

Door regelmatig controle uit te laten voeren, kan je defecten voor zijn waardoor je minder snel tegen onverwachte kosten aanloopt. Het is overigens verplicht om de twee jaar controle uit te laten voeren wanneer je cv-ketel een vermogen heeft van minimaal 20kW en verwarmd wordt door middel van propaan, butaan of aardgas. Als je een cv-ketel hebt die stookt op stookolie, hout, steenkool of andere vaste brandstoffen, is het verplicht elk jaar je ketel na te laten kijken.

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?