Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Tegenwoordig zijn cv-ketels een stuk zuiniger dan een paar jaar geleden. Omdat de ketels efficiënter zijn geworden, geeft dat jou een kans om veel geld te besparen bij aankoop van een nieuwe cv-ketel. Wij raden je aan om een goed onderhouden cv-ketel na zo’n 10 tot 15 jaar te vervangen voor een nieuwe. Maar waar kan je nog meer op letten als je een zuinige cv-ketel wilt kopen?

Doorstroom- of of voorraadmodel?

Een doorstroommodel zorgt ervoor dat het warme water eerst opgewarmd moet worden voor je er gebruik van kan maken. Een voorraadmodel beschikt over een watertank die constant warm wordt gehouden waardoor je altijd direct over warm water beschikt. Een voorraadmodel dient hiervoor dus wel altijd energie te gebruiken, waardoor het niet bepaald een zuinige keuze is. Wij raden dan ook een doorstroommodel aan, omdat je hierbij vaak maar een paar seconden hoeft te wachten voor het water opgewarmd en klaar voor gebruik is.

Inhoud cv-ketel

De grootte van je cv-ketel is ook belangrijk. Net zoals het niet handig is een te kleine cv-ketel in een groot huis te plaatsen, is het ook onverstandig een te grote cv-ketel in een kleine woning te plaatsen. Om deze reden kan je op onze website terecht voor een cv-ketelcheck zodat je kan zien welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past.

CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?