Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een cv-ketel kies je het beste op basis van je verbruik. Bij Warmland vind je drie verschillende soorten cv-ketels van Remeha vanwege de hoge kwaliteit, service en innovatie. Deze cv-ketels hebben allemaal een verschillende warmtecapaciteit en hoeveelheid water die per minuut geleverd kan worden. Bij een klein huishouden raden wij dus een kleiner model aan om een pendelende cv-ketel te voorkomen. Bij alle cv-ketels van Warmland kan je rekenen op gratis installatie.

Er zijn verschillende factoren die bij kunnen dragen aan het maken van de juiste keuze.

Verbruik

Als je vaker de verwarming opendraait of niet genoeg hebt aan een douche van 5 minuten, is het verstandig om een iets grotere cv-ketel te kiezen. Op deze manier kom je niet zonder warm water te zitten. Ook als je van plan bent om bijvoorbeeld een regendouche aan te leggen, is het vaak noodzakelijk over te gaan op een groter model.

Milieubewustheid

Het is de bedoeling dat Nederland vanaf 2050 energieneutraal is. Dit houdt in dat we net zo veel groene stroom opwekken als we gebruiken. Om dit te realiseren worden er steeds vaker alternatieve energie- en warmtebronnen aangelegd zoals een warmtepomp. Bij Warmland kan je ook terecht voor een waterpomp die aangesloten kan worden op je cv-ketel. Omdat het een hybride-pomp is, levert je (zuinige) cv-ketel op gas nog warmte als de warmtepomp niet genoeg kan produceren.