Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Het is voor de gemiddelde consument lastig te bepalen welk merk cv-ketel het best is voor zijn/haar woning. De meeste fabrikanten maken prima cv-ketels. Vooral Remeha, Nefit en Vaillant worden als zeer betrouwbaar ervaren.

Daarnaast heeft Vereniging Eigen Huis heeft een uitgebreid onderzoek naar de tevredenheid van consumenten in een merk. Hierbij komen vooral Remeha en Nefit er zeer goed uit de test.

Daarnaast is er natuurlijk de jaarlijkse test van de consumentenbond. Deze test jaarlijks alle belangrijke beschikbare types en komt met een uitgebreide rapportage in de gids en op de website. De merken die in 2016 t/m 2018 goed uit de test kwamen zijn Atag en Remeha. Vooral de Remeha Tzerra Plus scoort hier erg hoog.

Remeha

Omdat Remeha van alle genoemde merken tegen een goede prijs af-fabriek kan leveren aan de installateur, hebben wij ervoor gekozen om sinds enkele jaren exclusief met Remeha te werken. Een exclusieve samenwerking heeft veel voordelen voor de consument. Zo zijn alle medewerkers opgeleid tot echte Remeha specialisten en zijn onze auto’s volledig ingericht met Remeha-onderdelen. Het voordeel hiervan is dat je als consument betere prijzen krijgt omdat wij betere inkoopafspraken hebben kunnen maken. Hiernaast kan de installateur bij een probleem met een model een betere coulanceregeling bedingen.