Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een regendouche in huis? Kies dan voor deze cv-ketels

Een regendouche in huis is een heerlijke luxe toevoeging aan je badkamer. Het grote verschil met een normale douchekop is het hogere waterverbruik. Waar een normale douchekop ongeveer 10 liter per minuut doorlaat, kan een regendouche tot wel 20 liter doorlaten. En dit heeft ook consequenties voor je cv-ketel. 

Waterdruk verhogen voor regendouche

Een regendouche brengt meer warm waterverbruik met zich mee. Hierdoor kan het noodzakelijk zijn om een cv-ketel aan te schaffen met meer vermogen, om een aangename waterstraal en watertemperatuur te behouden.

Cv-ketels regendouche: CW4, CW5 of CW6

Een gemiddelde regendouche verbruikt ongeveer 15-20 liter warm water per minuut, dit betekent dat in de meeste gevallen een CW4 cv-ketel voldoende is. Wil je op meerdere plaatsen tegelijkertijd warm water gebruiken (bijvoorbeeld in de douche en de kijken) dan raden we een CW5 cv-ketel aan. Deze cv-ketel zorgt namelijk voor minder drukverlies in de stortdouche. Wanneer je warm water in twee badkamers tegelijk wilt gebruiken raden wij zelfs aan om een CW6 cv-ketel aan te schaffen.

Regendouche cv-ketels bij Warmland

Bij Warmland ben je aan het juiste adres voor cv-ketels die geschikt zijn voor regendouches. We bieden diverse cv-ketels in de klasse CW4, CW5 en CW6 aan. Onze cv-ketel met de hoogste capaciteit is de Remeha Calenta ACE 40L CW6. Deze cv-ketel is geschikt voor 24 liter warm water per minuut! Op de pagina warmland.nl/cv-ketels bekijk je al onze ketels. Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Gratis advies nodig van onze experts?

Warmland is dé specialist voor uw nieuwe Remeha CV-Ketel. 
Laat je emailadres achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je!*
IK WIL ADVIES

Gratis advies nodig van onze experts?

Warmland is dé specialist voor uw nieuwe Remeha CV-Ketel. 
Laat je emailadres achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je!*
IK WIL ADVIES
CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?