Nieuwe cv-ketel gezocht? En woon je in Zwaanshoek? Dan zijn wij de aangewezen partij om je verder te helpen.

  • De scherpste tarieven
  • Een supersnelle levering in Zwaanshoek
  • 2 jaar garantie

Je bent met je nieuwe cv-ketel bij ons in goede handen, we helpen je van de aanschaf tot aan het installeren. Zo kun je met een gerust hart direct van je cv-ketel genieten.

Een nieuwe cv-ketel in Zwaanshoek, maar welke heb je nodig?

Een cv-ketel heeft veel voordelen in vergelijking met andere verwarmingsopties. Een cv-ketel zorgt voor een comfortabele temperatuur in je woning. Je hebt een ruime keuze in cv-ketels. Iedere cv-ketel heeft zijn eigen kenmerken en past bij een unieke situatie. Ga je voor een zuinige ketel, of vind je het vooral belangrijk dat de cv-ketel snel warm wordt? Daarom hebben we een ketelcheck ontwikkeld, zo weet je precies welke cv-ketel geschikt is voor jouw situatie!

Doe de gratis ketelcheck!

Weet je nog niet precies welke cv-ketel je nodig hebt? Doe dan direct de online test!

Onze werkwijze

Je kunt op verschillende manieren aan de slag. Weet je precies welke cv-ketel je nodig hebt? Vraag dan een offerte aan via de offerte knop bovenaan de pagina. Ben je nog niet zeker welke cv-ketel het beste bij jou past? Doe de gratis ketelcheck, je krijgt vervolgens een aantal opties te zien. Vanuit daar kun je een offerte aanvragen voor je nieuwe cv-ketel. Je doet dus in geen enkel geval direct online een aankoop. Aan de hand van jouw informatie maken we een offerte op maat die je zo snel mogelijk van ons ontvangt. Zo ben je weer een stap dichterbij het kopen van een nieuwe cv-ketel!

Gecertificeerd en jarenlange ervaring

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring. Ook in Zwaanshoek! We beschikken over alle benodigde erkenningen om je nieuwe cv-ketel correct te plaatsen. Daar zijn we immers in gespecialiseerd!

Remeha is ons merk

We werken alleen met het merk Remeha. En dat is een bewuste keuze. Remeha levert namelijk direct aan de installateur waardoor we de prijzen scherp kunnen houden. Zo profiteer jij van een goede ketel voor een buitengewoon scherp tarief.

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe cv-ketel

Je hebt twee keuzes: of je gaat naar de gratis ketelcheck of je vraagt direct een offerte aan voor je nieuwe cv-ketel. Hoe dan ook: we zijn je graag van dienst!