Ben je op zoek naar een nieuwe ketel en woon je in Ankeveen? Dan ben je bij Warmland aan het goede adres.

  • We kunnen erg snel in Ankeveen leven
  • De scherpste tarieven
  • 2 jaar garantie op je ketel

Wij helpen jou met je nieuwe ketel: van de aankoop tot aan een werkzame ketel.

Een ketel kopen in Ankeveen, maar welke heb je nodig?

Een ketel heeft veel voordelen in vergelijking met andere verwarmingsopties. Een ketel zorgt voor een comfortabele temperatuur in je woning. Je hebt een ruime keuze in ketels. Iedere ketel heeft zijn eigen kenmerken en past bij een unieke situatie. Ga je voor een zuinige ketel, of vind je het vooral belangrijk dat de ketel snel warm wordt? Daarom hebben we een ketelcheck ontwikkeld, zo weet je precies welke ketel geschikt is voor jouw situatie!

Check welke ketel jij nodig hebt

Weet je nog niet precies welke ketel geschikt is voor je situatie? Maak je dan geen zorgen, daar hebben wij een oplossing voor. Vul je situatie in en wij laten je zien welke ketel het beste bij jouw situatie past.

Gratis ketelcheck

Onze werkwijze

Je kunt op twee verschillende manieren aan de slag op onze website.

  1. Weet je welke ketel je nodig hebt? Dan kun je een offerte aanvragen via de offerteknop bovenaan de pagina
  2. Weet je nog niet welke ketel je precies nodig hebt? Doe dan de gratis ketelcheck. Vervolgens krijg je te zien welke opties het beste bij jouw situatie passen en waarom. Vanuit daar kun je vervolgens een offerte aanvragen voor een ketel.

Je doet dus in beide gevallen geen directe aankoop, maar je vraagt een offerte aan. Dat is belangrijk, wat we kennen jouw situatie nog niet. Aan de hand van jouw informatie maken we een offerte op maat die je zo snel mogelijk van ons ontvangt. Zo ben je weer een stap dichterbij je nieuwe ketel.

Jaren ervaring + certificeringen

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben jarenlang ervaring. Dat geldt ook voor onze monteurs in Ankeveen. We beschikken over alle benodigde erkenningen om je nieuwe ketel correct te plaatsen.

We werken met het merk Remeha, dat is een bewuste keuze. Remeha levert direct aan de installateur – zonder tussenpartij – waardoor we scherpe prijzen kunnen doorberekenen aan de consument. Zo profiteer jij van een ketel met hoge kwaliteit voor een buitengewoon scherpe prijs. We durven te stellen dat we de goedkoopste zijn.

Vraag direct een offerte aan

Ga naar de gratis ketelcheck of vraag direct een offerte aan voor je nieuwe ketel. We zijn je graag van dienst!