Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Investeer in een warmtepomp & een duurzame toekomst

Wat is nou eigenlijk een warmtepomp?

Een warmtepomp is een zuinig en duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Je kunt kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp of een hybride warmtepomp. Met een volledig elektrische warmtepomp verwarm je volledig gasloos en met een hybride warmtepomp bespaar je tot 80% op je gasverbruik. De overheid geeft ruime subsidies waardoor de aanschaf van een warmtepomp behalve duurzaam ook financieel vaak erg interessant is

Binnen 4 weken geïnstalleerd

Alleen eigen gecertificeerde monteurs

24 uurs storingsdienst

Beste prijs garantie

Al meer dan 10 jaar dé expert op gebied van CV ketels, airco’s en warmtepompen.

Mike en Rick delen een passie voor installatietechniek en tevreden klanten. Met een team van jonge, zelf opgeleide installateurs en adviseurs proberen we zo veel mogelijk woningen te verduurzamen

Hybride

De hybride warmtepomp werkt altijd nog samen met een cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor het grootste gedeelte van het verwarmen van de woning. De cv-ketel verzorgt in deze opstelling nog wel het warme water en springt alleen bij zodra de temperatuur buiten te laag wordt en het nodig is om je huis met gas te verwarmen.

All-Electric ready

Met een all-electric ready warmtepomp maak je aanvankelijk gebruik van een hybride opstelling. Wat deze installatie onderscheidt, is dat er al vanaf het begin rekening wordt gehouden met de uiteindelijke overstap naar een gasvrije oplossing.

All-Electric

Met een all-electric warmtepomp maak je de overstap naar volledige elektrische verwarming. Helemaal van het gas af dus. Deze warmtepomp verzorgt zowel je verwarming als tapwater op volledig elektrische wijze, waarbij een boilervat de plaats inneemt van een traditionele cv-ketel voor de levering van warm water.

Lucas , Utrecht

Super service!

Relaxte jongens die de boel mooi en duidelijk installerenZowel de CV als de warmtepomp werden goed geinstalleerd. Geen kind aan gehad met een heldere uitleg naderhand.

Lucas , Utrecht

Super service!

Relaxte jongens die de boel mooi en duidelijk installerenZowel de CV als de warmtepomp werden goed geinstalleerd. Geen kind aan gehad met een heldere uitleg naderhand.

Daniëlle , Hoofddorp

Topteam!

Eerst zou warmland op donderdag komen , helaas door een zieke monteur ging dit niet door. Maar op vrijdag stond drie man sterk op de stoep, cv ketel in 1 dag geregeld en maandag de warmtepomp geplaatst . Goede uitleg gehad, alles was netjes opgeruimd.

Hi! ik ben Tim

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Bel me gerust op 020-2352650