Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen
Remeha Mercuria ACE Monoblock

Remeha Mercuria ACE – All Electric

 • Aanzienlijke besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Waardevermeerdering van de woning
 • Verkrijgbaar in 4,5, 6 en 8 KW als spilt-unit
 • Verkrijgbaar in 4, 6, 8, 10, 12 en 16 KW als monoblock
 • Uit te breiden met 200, 300 of 500 liter boiler voor tapwater
 • Inclusief Service Deal van € 14,95 p/m.

Zie meer specs

Remeha Mercuria All-Electric

De Remeha Mercuria is een compacte all-electric warmtepomp. Deze warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en driefase uitvoering. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij lage omgevingstemperaturen kan de warmtepomp elektrisch worden bijverwarmd. De warmtepomp kan optioneel de ruimte ook koelen.

Flexibele Remeha Mercuria All-Electric Warmtepomp: de ideale oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Als je op zoek bent naar een duurzame en energiezuinige manier om je huis te verwarmen, dan is de Mercuria warmtepomp van Remeha een uitstekende keuze. Deze lucht-waterwarmtepomp is leverbaar in twee varianten: all-electric en hybride. Beide varianten zijn voorzien van allerlei handige functionaliteiten en bieden een flexibele oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Compact en gebruiksvriendelijk

Een van de grootste voordelen van de Mercuria warmtepomp is dat deze erg compact is en een beperkt gewicht heeft. Hierdoor kun je de binnenunit eenvoudig op allerlei plekken in huis plaatsen. Bovendien is de warmtepomp voorzien van allerlei gebruiksvriendelijke functionaliteiten, waardoor deze erg eenvoudig in gebruik is.

Altijd voldoende warm water

Een ander groot voordeel van de Mercuria warmtepomp is dat deze in combinatie met een warmwaterboiler kan worden gebruikt. Hierdoor heb je altijd voldoende sanitair warm water tot je beschikking. Als je kiest voor een combinatie met een Remeha zonneboiler, dan bespaar je ook nog eens extra energie op de bereiding van warm water. De Mercuria warmtepomp is standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.

Hybride oplossing

Naast de all-electric variant is de Mercuria warmtepomp ook beschikbaar met cv-ketel ondersteuning. Hierdoor kun je de warmtepomp eenvoudig integreren in je bestaande verwarmingssysteem. De warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en drie fasen uitvoering. Bij lage omgevingstemperaturen kan de warmtepomp elektrisch of met een cv-ketel worden bijverwarmd. De warmtepomp kan zelfs de ruimte koelen, wat vooral in de zomermaanden erg prettig is.

Duurzame keuze

Als je kiest voor een Mercuria warmtepomp van Remeha, dan kies je voor een duurzame en energiezuinige oplossing. Door het gebruik van een warmtepomp in plaats van een traditionele cv-ketel bespaar je niet alleen op je energierekening, maar lever je ook nog eens een bijdrage aan een beter milieu.

Kies voor de Remeha Mercuria warmtepomp

Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject of je bestaande woning wilt renoveren, de Mercuria warmtepomp van Remeha is een flexibele en duurzame oplossing. De warmtepomp is compact, gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden ingepast in je bestaande verwarmingssysteem. Kies voor de Mercuria warmtepomp en geniet van een comfortabele en duurzame manier van verwarmen en koelen!

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  4,14 kW
 • COP
  4,50
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  0,92 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  0,73 m3/uur

Energie label A++ warml;and

 • Onderstaande gegevens gelden voor
  A 7˚C/W 35˚C
 • Verwarmingsvermogen
  6,14 kW
 • COP
  4,54
 • Opgenomen elektrisch vermogen
  1,35 kWe
 • Nominaal waterdebiet
  1,06 m3/uur

Remeha Elga Ace - Plaatsing & Installatie

Warmland is dé specialist in Amsterdam en omgeving als het gaat om het installeren van duurzame verwarmings- en koeloplossingen. Naast de installatie van cv-ketels en airconditioning van het merk Remeha, zijn we ook gespecialiseerd in het installeren van hybride warmtepompen. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een gasgestookte cv-ketel en een elektrische warmtepomp, waardoor je energie kunt besparen en het milieu minder belast. Wij bieden onder andere de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp aan, die gebruikmaakt van slimme technologie om een optimaal rendement te behalen.

De Remeha Tzerra Ace cv-ketel is nog steeds één van de meest gekozen cv-ketels van Remeha, maar ook de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp is steeds populairder geworden onder onze klanten. Deze warmtepomp is geschikt voor vrijwel elk type woning en kan zowel verwarmen als koelen. Bovendien is deze warmtepomp makkelijk te bedienen en te installeren.

Naast het verwarmen van je woning is het ook belangrijk om deze te kunnen koelen. Warmland is ook specialist in het installeren van airconditioning, zoals de Remeha Diva. Deze airco is niet alleen energiezuinig, maar ook stil en stijlvol. De Remeha Diva is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en is makkelijk te bedienen via de bijbehorende app.

Ons team van vaste specialisten staat altijd klaar om je te adviseren over de beste verwarmings- en koeloplossingen voor jouw woning. Wij bieden een passende offerte op maat aan, vaak al binnen 24 uur, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Bij Warmland streven we naar optimale tevredenheid van onze klanten en daarom nemen we graag de tijd om je goed te adviseren en een oplossing te bieden die bij jouw situatie past. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Binnen 4 weken geïnstalleerd

Alleen eigen monteurs

24 uurs storingsdienst

Beste prijs garantie

Al meer dan 10 jaar dé expert op gebied van CV ketels, airco’s en warmtepompen.

Mike en Rick delen een passie voor installatietechniek en tevreden klanten. Met een team van jonge, zelf opgeleide installateurs en adviseurs proberen we zo veel mogelijk woningen te verduurzamen

Hi! ik ben Tim

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Bel me gerust op 020-2352650

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.