Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Remeha Mercuria ACE monoblock

  • Aanzienlijke besparing op energiekosten
  • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Verkrijgbaar in 4,5, 6 en 8 KW als spilt-unit
  • Verkrijgbaar in 4, 6, 8, 10, 12 en 16 KW als monoblock
  • Uit te breiden met 200, 300 of 500 liter boiler voor tapwater
  • Inclusief Service Deal van € 14,95 p/m.

Zie meer specs

Remeha Mercuria Ace Monoblock

Bij Warmland.nl, de toonaangevende leverancier van warmtepompen en cv-ketels in Amsterdam en omgeving, streven we ernaar om de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen voor woningverwarming en koeling te bieden. Een van onze topaanbiedingen is de Remeha Mercuria Ace Monoblock, een compacte luchtwaterwarmtepomp die zowel in een volledig elektrische als in een hybride uitvoering verkrijgbaar is. De hybride variant combineert de warmtepomp met een andere warmtebron, zoals een cv-ketel, wat zorgt voor een flexibele en efficiënte verwarmingsoplossing.

Kenmerken van de Remeha Mercuria Ace Monoblock

De Remeha Mercuria Ace Monoblock is beschikbaar in verschillende vermogensklassen, variërend van 4 kW tot en met 16 kW, en in zowel een- als driefase uitvoeringen. Deze variëteit zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is, ongeacht de specifieke behoeften van uw woning, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De brede vermogensrange maakt het mogelijk om zowel kleine als grote ruimtes efficiënt te verwarmen of te koelen.

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Bij zeer lage buitentemperaturen kan de warmtepomp extra vermogen leveren. Dit kan elektrisch gebeuren of, in het geval van de hybride uitvoering, via een gekoppelde cv-ketel. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw woning altijd comfortabel verwarmd is, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien is de Mercuria Ace Monoblock ontworpen om meerdere verwarmingscircuits aan te sturen. Dit betekent dat verschillende zones in uw huis onafhankelijk van elkaar op de gewenste temperatuur kunnen worden gehouden.

Koelen in de Zomer

Naast verwarmen, biedt de Mercuria Ace Monoblock ook de mogelijkheid om uw woning in de zomer actief te koelen. Dit maakt het systeem een allround oplossing voor klimaatbeheersing, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar. Het systeem is niet alleen efficiënt, maar ook stil, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving zonder hinderlijk geluid.

Milieuvriendelijk en Kostenbesparend

De Remeha Mercuria Ace Monoblock is een milieuvriendelijke keuze. Door gebruik te maken van lucht als hernieuwbare energiebron, helpt het systeem de CO2-uitstoot te verminderen en draagt het bij aan een duurzamere toekomst. Daarnaast kan het gebruik van een warmtepomp de energiekosten aanzienlijk verlagen, vooral in combinatie met andere energiebesparende maatregelen zoals goede isolatie en het gebruik van zonnepanelen.

Kwaliteit en Service van Warmland.nl

Bij Warmland.nl staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw situatie. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende service, van installatie tot onderhoud. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche kunt u rekenen op betrouwbare en efficiënte oplossingen voor uw verwarmings- en koelingsbehoeften.

Warmland.nl is dé leverancier voor uw nieuwe Remeha Mercuria Ace Monoblock en onze andere producten. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning comfortabeler, duurzamer en energiezuiniger te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Eenheid 4 MR 6 MR 8 MR 10 MR 12 TR 16 TR
Buitenunit
Verwarmingsvermogen bij +7 graden / +35 graden kW 4,2 6,35 8,4 10 12,1 15,9
COP bij +7 graden / +35 graden 5,1 4,95 5,15 4,95 4,95 4,5
Elektrisch vermogen bij +7 graden / +35 graden kWe 0,82 1,28 1,63 2,02 2,44 3,53
Vermogen elektrische weerstand (versie E) kW 3-6 3-6 3-6 3-6 3-6 3-6
Koudemiddel R32 kg 1,4 1,4 1,4 1,4 1,75 1,75
Gewicht leeg buitenunit kg 86 86 105 105 144 144
Binnenunit (H / E)
Gewicht leeg binnenunit kg 28,3 / 28,8 28,3 / 28,8 28,3 / 28,8 28,3 / 28,8 28,3 / 28,8 28,3 / 28,8

Remeha Mercuria ACE monoblock installatie- en gebruikershandleiding.

Warmland is dé specialist in Amsterdam en omgeving als het gaat om het installeren van duurzame verwarmings- en koeloplossingen. Naast de installatie van cv-ketels en airconditioning van het merk Remeha, zijn we ook gespecialiseerd in het installeren van hybride warmtepompen. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een gasgestookte cv-ketel en een elektrische warmtepomp, waardoor je energie kunt besparen en het milieu minder belast. Wij bieden onder andere de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp aan, die gebruikmaakt van slimme technologie om een optimaal rendement te behalen.

De Remeha Tzerra Ace cv-ketel is nog steeds één van de meest gekozen cv-ketels van Remeha, maar ook de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp is steeds populairder geworden onder onze klanten. Deze warmtepomp is geschikt voor vrijwel elk type woning en kan zowel verwarmen als koelen. Bovendien is deze warmtepomp makkelijk te bedienen en te installeren.

Naast het verwarmen van je woning is het ook belangrijk om deze te kunnen koelen. Warmland is ook specialist in het installeren van airconditioning, zoals de Remeha Diva. Deze airco is niet alleen energiezuinig, maar ook stil en stijlvol. De Remeha Diva is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en is makkelijk te bedienen via de bijbehorende app.

Ons team van vaste specialisten staat altijd klaar om je te adviseren over de beste verwarmings- en koeloplossingen voor jouw woning. Wij bieden een passende offerte op maat aan, vaak al binnen 24 uur, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Bij Warmland streven we naar optimale tevredenheid van onze klanten en daarom nemen we graag de tijd om je goed te adviseren en een oplossing te bieden die bij jouw situatie past. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Binnen 4 weken geïnstalleerd

Alleen eigen monteurs

24 uurs storingsdienst

Beste prijs garantie

Al meer dan 10 jaar dé expert op gebied van CV ketels, airco’s en warmtepompen.

Mike en Rick delen een passie voor installatietechniek en tevreden klanten. Met een team van jonge, zelf opgeleide installateurs en adviseurs proberen we zo veel mogelijk woningen te verduurzamen

Hi! ik ben Tim

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Bel me gerust op 020-2352650

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.