Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

De meeste Nederlanders hebben de afgelopen weken van de zon genoten, maar de landgenoten die de nieuwe producten van Remeha hebben aangeschaft waarschijnlijk nog het meeste. Remeha lanceerde onlangs nieuwe zonneboilersystemen: de TzerraSOL 390 en 690 en de Solar Plus 390 en 690.

Volgens het bedrijf geeft het duurzaam verwarmen van tapwater een win-winsituaties. “Ten eerste omdat een zonneboilersysteem de ideale installatie is om energiekosten substantieel te verlagen. Ten tweede omdat de systemen van Remeha dusdanig sterk presteren dat ze snel zijn terugverdiend, met een kwaliteit die van de Consumentenbond het predicaat ‘hoogste testoordeel’ krijgt.” Naast deze redenen wordt er ook bespaard op de hoeveelheid uitgespaarde aardgas. Deze besparing zorgt voor een reducering van de CO2-uitstoot.

Solar Plus en TzerraSOL

De Solar Plus 390 en 690, een samengestelde zonneboilercombinatie, kan met iedere cv-ketel samenwerken. Deze hybride zonneboilersystemen kunnen naast tapwater ook cv-water opwarmen.

De TzerraSOL 390 en 690 zijn zonlichtsystemen. De zonneboiler en de Tzerra Plus cv-ketel van Remeha zijn daarbij geïntegreerd. De zonne-energie wordt op die manier gebruikt voor het verwarmen van tapwater en daarnaast wordt ondersteuning geboden aan de  verwarmingsinstallatie.

Voorgemonteerd ontwerp

Remeha: “De TzerraSOL 390 & 690 kent een uniek voorgemonteerd ontwerp waardoor de ketel en het zonneboilersysteem op ultieme wijze op elkaar zijn afgestemd. Voor de installateur biedt deze combinatie ‘plug & play’ installatiegemak.” De nieuwe concepten kunnen worden gebruikt voor lage temperatuurverwarming met een rendement voor de cv-ketel tussen de met A+ en A++. Bij de  warmtapwaterbereiding is het label A+++.

Subsidiegeld

Voordeel voor de klant is dat de producten zijn aan te schaffen met subsidie van de overheid, de zogeheten ISDE-regeling. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type systeem, de prestatie die het levert en het aantal collectoren.

Bron: www.installatieprofs.nl