Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Altijd verzekerd van de beste service

Warmland beheert alleen het onderhoud aan toestellen die door Warmland zijn geïnstalleerd. Heb je een storing? Neem direct contact op met Warmland. Onze monteurs staan voor je klaar om jouw storing te verhelpen. Meld je de storing voor 15.00 uur? Dan komen wij vaak dezelfde dag nog de cv-ketel repareren. We komen altijd binnen 24uur!Houd je cv-ketel in uitstekende conditie

Vakkundig onderhoud is een verplichting voor garantie van de fabrikant en houdt tevens de cv-ketel in uitstekende conditie. Bij aanschaf van een Warmland cv-ketel sluit je standaard een Warmland service deal af. Hiermee controleren wij elke 2 jaar de cv-ketel om ongewenste storingen te voorkomen. Dit gebeurt aan de hand van een checklist die door de Techniek Nederland en InstallQ wordt aanbevolen. Jouw cv-installatie wordt indien nodig beter afgesteld en kleine defecten worden direct verholpen.
Waarom een onderhoudscontract?

Bij de meeste opstalverzekeringen is een servicecontract verplicht gesteld. Ook bij de verkoop van jouw woning wordt er gekeken of er een servicecontract aanwezig is. De kopende partij weet dan dat de cv-ketel goed is onderhouden en komt niet snel voor onvoorziene kosten te staan.

  • Je verlengt de levensduur van de cv-ketel
  • Je voldoet aan wettelijke regelgevingen en normeringen
  • Je verkleint de kans op een storing en/of onveilige situatie
  • Je hebt prioriteit bij het verhelpen van storingen
  • Er is al een Service Deal vanaf € 11,95 p/m

Storing melden

085 – 401 63 63


2 Jaar garantie

Bij Warmland krijg je na het aansluiten van jouw CV-ketel standaard 2 jaar garantie op alle onderdelen. Deze garantie kan je verlengen naar 15 jaar middels onze Service Deals.


24 uurs service

Storingen worden altijd binnen 24 uur verholpen, vaak nog dezelfde dag.


Elke 2 jaar groot onderhoud

Wij komen elke 2 jaar groot onderhoud verrichten volgens de richtlijnen van de fabrikant