Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Amstelveen?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Amstelveen. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Kies voor een volledige CV installatie in Amstelveen. Geen zorgen over de kwaliteit en veiligheid, omdat alle onderdelen netjes op elkaar zijn afgestemd. Slimmer dan een CV ketel kopen en die (laten) installeren. Wij zijn gespecialiseerd in alle goede CV ketels, zodat we de installatie volledig op jouw wensen kunnen afstemmen.

We komen langs om jouw woning te bekijken en bespreken je comfortwensen. Op basis daarvan zorgen we voor een volledige CV installatie in Amstelveen, waarbij het aan niets ontbreekt. Gebruiksklaar en alvast volgens de wettelijke eisen van 2019: klaar voor een comfortabele toekomst.

Professioneel advies


En een volledige CV installatie in Amstelveen duur? We zijn vaak juist goedkoper dan veel andere bedrijven. We hebben grote inkoopkracht, omdat we werken voor veel andere adressen in de regio. Daardoor kunnen we een compacte werkruimte of een appartement al vanaf €3.000 van een volledige installatie voorzien.

Goedkoper dan bij andere bedrijven, terwijl je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij zijn jouw specialisten voor een volledige CV installatie in Amstelveen , zowel bij vloerverwarming als bij radiatoren.

Nieuwe CV ketel in Amstelveen


Toe aan een nieuwe CV ketel en het liefst meteen de volledige CV installatie in Amstelveen vervangen? Wij adviseren je over de verschillende CV ketels. Aan de hand van de diverse eigenschappen, net als op het gebied van jouw comfortwensen. En desgewenst zijn we je graag van dienst met de service en het onderhoud, zodat je je hier nooit meer zorgen over hoeft te maken.

Toe aan een specialist voor jouw volledige CV installatie in Amstelveen? Maak een afspraak, we horen graag van je.


of bel naar 085 – 401 63 63