Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Amsterdam?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Amsterdam. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


We verzorgen jouw volledige CV installatie Amsterdam. Geen zorgen over de beste CV ketel en hoogst mogelijke kwaliteit, voor een scherpe prijs. We realiseren interessante inkoopkortingen, die we deels aan jou kunnen doorberekenen. Daardoor betaal je vaak een lagere prijs dan bij veel andere bedrijven, terwijl we meer doen dan een CV ketel kopen en die installeren.

We komen bij je langs en bekijken de woning. Bovendien bespreken we je comfortwensen, zodat we het systeem daarop kunnen aanpassen. Het resultaat is een volledige CV installatie Amsterdam die volledig aansluit bij de manier waarop jij je huis graag wilt verwarmen.

Professioneel advies


We geven professioneel advies over de volledige CV installatie Amsterdam. Dat betekent dat we met je meedenken over de plaats van de ketel, het aantal radiatoren en waar die komen te hangen. Of de overstap van radiatoren naar vloerverwarming, zodat je daarin kunt overleggen met een specialist.

Op die manier verzorgen we de volledige CV installatie Amsterdam, waarbij je kunt rekenen op vakkundig advies. En uiteraard met de beste CV ketels, maar dan voor een scherpe prijs. Desgewenst kunnen we ook het onderhoud en de service meteen voor je uit handen nemen, zodat jij daar geen omkijken meer naar heeft.

Beste CV ketels in Amsterdam


De beste CV ketels in jouw volledige CV installatie Amsterdam, zodat je er in de zomer en de winter warmpjes bij zit. Zonder zorgen en zonder dat je daarvoor een te hoge prijs betaalt. Dankzij onze inkoopvoordelen kunnen we een compacte werkruimte of een appartement al vanaf €3.000 van een volledig systeem voorzien. Meer weten? Maak een afspraak, dan gaan we graag voor je aan de slag.


of bel naar 085 – 401 63 63