Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Diemen?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Diemen. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Kies voor een volledige CV installatie Diemen, waarbij we alle onderdelen netjes op elkaar afstemmen. Geen zorgen over de samenwerking tussen de ketel en de radiatoren of vakkundig advies over de vloerverwarming.

Wij bekijken je woning en bespreken je comfortwensen. Voor een vakkundig advies over de volledige CV installatie Diemen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Met een vrijblijvende offerte, die je op je gemak kunt vergelijken met die van anderen. We garanderen je een scherpe prijs, zoals je die bij andere bedrijven niet zal krijgen.

Professioneel advies


We gaan met de volledige CV installatie Diemen graag een stap verder dan het kopen van een van de beste CV ketels. Dat is immers pas het begin en ook met de installatie ben je er niet. Het is veel verstandiger om al in een vroeg stadium na te denken over de volledige installatie. Op basis van je comfortwensen. Voor een volledige CV installatie in Diemen die ervoor zorgt dat je het comfort ervaart waar je naar op zoek bent.

We kunnen je adviseren over de beste CV ketels en met je meedenken over de service en het onderhoud. En dat voor een prijs die scherper is dan bij veel andere bedrijven, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een volledige installatie.

Vrijblijvende offerte voor de volledige CV installatie


Benieuwd waar je aan toe bent voor een volledige CV installatie Diemen? Maak een afspraak, dan komen we graag bij je langs. Met advies voor jouw comfortwensen en een scherpe vrijblijvende offerte.


of bel naar 085 – 401 63 63