Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Duivendrecht?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Duivendrecht. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Jouw volledige CV installatie Duivendrecht is bij ons in goede handen. We werken met hoogwaardige CV ketels van Remeha, waarover we je vakkundig kunnen adviseren. We komen bij je langs en bespreken je comfortwensen.

Op basis daarvan adviseren we een volledige CV installatie Duivendrecht, zodat jij er warmpjes bij komt te zitten. Zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Wij doen meer dan de CV ketel kopen en installeren, door daadwerkelijk met je mee denken.

Professioneel advies


Goede service en professioneel advies, dat is waar we voor staan. Door erkende installateurs. Pas vanaf 2019 verplicht, maar bij ons alvast standaard. We voorkomen daarmee koolmonoxide-gevaar, waar nog steeds 200 – 400 mensen per jaar aan komen te overlijden.

We adviseren een volledige CV installatie Duivendrecht, waarbij we rekening houden met jouw comfort en zorgen voor een veilige situatie. Een prettige gedachte, zonder dat dit aan de andere kant veel hoeft te kosten. Met advies over de CV ketels die er beschikbaar zijn. Altijd op basis van jouw voorkeuren, ook als je twijfelt tussen radiatoren en vloerverwarming.

Alle CV ketels in Duivendrecht


Benieuwd naar de CV ketels die we kunnen adviseren? We vertellen je daar graag meer over net als over de volledige CV installatie Duivendrecht. Op die manier kunnen we je ook goed van dienst zijn met de service en het onderhoud, zodat je zelf nergens meer omkijken naar heeft. De ideale keuze bij jou thuis of op de zaak. Een CV installatie die goed werkt en niet teveel hoeft te kosten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak, dan komen we binnenkort graag een keer bij je langs.


of bel naar 085 – 401 63 63