Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Haarlem?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Haarlem. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Wij zijn jouw specialist voor een volledige CV installatie Haarlem. Geplaatst door erkende installateurs, waarmee je alvast voldoet aan de wetgeving voor 2019. Comfort voor de toekomst, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt.

Een volledige CV installatie Haarlem in plaats van alleen een CV ketel en die laten installeren. We denken met je mee over jouw comfortwensen, om zowel de plaats van de ketel als het aantal radiatoren daarop af te stemmen. Of om je te adviseren over radiatoren en vloerverwarming.

Professioneel advies


Benieuwd naar de CV ketels waarmee we werken? We zorgen er met de volledige CV installatie Haarlem voor dat we het systeem afstemmen op jouw wensen. We zijn erkende installateurs, waarmee we alvast voldoen aan de wetgeving die vanaf 2019 zal gaan gelden.

Wij doen meer dan een CV ketel kopen en installeren. We denken na over jouw comfort en veiligheid. Bijvoorbeeld om koolmonoxide-gevaar te voorkomen. Dat leidt tot 200 – 400 doden per jaar. Met een volledige CV installatie Haarlem zorgen we voor een veilig en comfortabel systeem, zodat het in huis altijd lekker warm is.

De beste CV ketels in Haarlem


We adviseren je graag over de CV ketels en kunnen ook de service en het onderhoud voor je verzorgen. Op die manier zorgen we voor een complete volledige CV installatie Haarlem, afgestemd op jouw wensen.

Meer weten over de volledige CV installatie Haarlem of een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak een afspraak, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag.


of bel naar 085 – 401 63 63