Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Heemstede?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Heemstede. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Een volledige CV installatie Heemstede is een veilige en comfortabele keuze. Afgestemd op jouw comfortwensen, want we komen bij je langs om jouw woning te bekijken. Vervolgens denken we met je mee over je wensen qua comfort. We adviseren over de CV ketels en de beste plaats daarvoor, net als over het aantal radiatoren.

We verzorgen de volledige CV installatie Heemstede, als erkende installateurs. Daarmee voldoen we alvast aan de wetgeving voor 2019. Om gevaren met koolmonoxide te voorkomen, want dit leidt nog altijd tot 200 – 400 doden per jaar.

Professioneel advies


We zorgen voor een volledige CV installatie Heemstede, op basis van alle belangrijke erkenningen. We zijn officieel gecertificeerd. Om je te adviseren, de CV ketel te kopen, die te installeren en met je mee te denken over het complete systeem.

We adviseren je op basis van jouw wensen over de CV ketels en kunnen je een voorstel doen voor de service en het onderhoud. Een volledige CV installatie Heemstede zonder zorgen: dat is waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent.

Aanschaf en installatie in Heemstede


We gaan verder dan de aanschaf en installatie: wij zorgen voor de volledige CV installatie Heemstede. Op basis van de beste CV ketels en nu alvast volgens de wetgeving die pas in 2019 gaat gelden. Voor een veilige en comfortabele keuze, waar jij geen omkijken naar hebt.

Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak een afspraak, wij horen graag van je.


of bel naar 085 – 401 63 63