Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Een nieuwe CV installatie in Zaandam?


Onze erkende monteurs zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van een volledige CV installatie in Zaandam. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte te ontvangen.

Advies op maat

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze monteurs.


  • We bekijken je woning

  • We bespreken je comfortwensen

  • Radiatoren of vloerverwarming?

  • Adviseren welke CV ketel bij jou past

Meer comfort met centrale verwarming


Kies voor een volledige CV installatie Zaandam: een veilige en comfortabele keuze. Afgestemd op jouw comfortwensen, want we komen langs om jouw woning te bekijken. En een veilige keuze, omdat we gecertificeerde en erkende installateurs zijn. Verplicht vanaf 2019, maar nu alvast een goede keuze om koolmonoxide-gevaar te voorkomen.

Wij kunnen de CV ketel kopen en installeren, maar doen meer. We adviseren over de beste CV ketels, op basis van jouw comfortwensen. Voor een volledige CV installatie Zaandam, die precies voldoet aan de manier waarop je er graag gebruik van maakt.

Professioneel advies


Geniet van maximaal comfort, dankzij een volledige CV installatie Zaandam. We denken met je mee over de ideale plaats van de CV ketel en de radiatoren, net als over de mogelijkheden van vloerverwarming. Op die manier profiteer je van de kennis van een specialist, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Wij kunnen de volledige CV installatie Zaandam vaak aanbrengen voor een lagere prijs dan andere bedrijven die alleen de CV ketel kopen en installeren. Zodat er budget overblijft voor de service en het onderhoud en je daar zelf niet mee aan de slag hoeft.

Kopen en installeren in Zaandam


We kunnen de CV ketel kopen en installeren en zorgen voor de volledige CV installatie Zaandam. Een veilige en comfortabele keuze, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Goed geregeld door erkende installateurs, zoals dat vanaf 2019 wettelijk verplicht is. Comfort voor de toekomst, zodat je daar nu alvast voor kunt kiezen.

Meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen voor een volledige CV installatie Zaandam? Maak een afspraak, dan vertellen we je graag meer.


of bel naar 085 – 401 63 63