Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Warmtepomp Amstelveen

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw bestaande woning in Amstelveen? Warmtepomp is een duurzame oplossing voor uw cv-ketel! Bovendien creëert u met een warmtepomp het perfecte wooncomfort in uw huis.

Bel Warmland voor Installatie en Onderhoud van uw Warmtepomp in Amstelveen

Warmland is dé expert als het gaat om het installeren en onderhouden van warmtepompen, cv-ketels en zonneboilers. Sinds onze oprichting zijn wij dé specialist op dit gebied. Met een warmteoplossing zoals een warmtepomp of zonneboiler kunt u een duurzame oplossing creëren voor uw woning in Amstelveen. Duurzame warmtepompen zijn uitermate geschikt om uw cv-ketel te vervangen, uw huis te verduurzamen en gas te besparen. Daarnaast zult u genieten van een verhoogd comfortniveau in uw woning.

Warmland: uw Partner voor Warmtepompen in Amstelveen

Warmland heeft een exclusieve samenwerking met het merk Remeha, wat betekent dat u altijd verzekerd bent van de beste prijs en hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment bieden we onder andere de Remeha Elga Ace en de Remeha Mercuria warmtepompen.

Remeha Elga Ace

De Remeha Elga Ace is een geavanceerde hybride luchtwaterwarmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van de energie uit de buitenlucht om uw woning te verwarmen en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. De Elga Ace werkt perfect samen met uw bestaande cv-ketel, waardoor u altijd kunt genieten van een optimaal comfortniveau, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Remeha Mercuria

De Remeha Mercuria is een krachtige luchtwaterwarmtepomp die zorgt voor duurzame verwarming en warm tapwater. Deze warmtepomp maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een hoog rendement en betrouwbare prestaties. Met de Remeha Mercuria kunt u uw woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en besparen op uw energiekosten.

Deskundige Installatie en Betrouwbaar Onderhoud

Bij Warmland staan vakkundige monteurs voor u klaar om uw warmtepompinstallatie professioneel te installeren en te onderhouden. Onze ervaren experts zorgen ervoor dat uw warmtepomp optimaal functioneert en voldoet aan alle vereisten. We streven naar een soepele installatieprocedure en garanderen een betrouwbare werking van uw warmtepomp op de lange termijn.

Neem Vandaag Nog Contact op met Warmland

Bent u geïnteresseerd in de installatie van een warmtepomp in uw woning in Amstelveen? Bel vandaag nog naar Warmland voor een vrijblijvend gesprek. Onze experts luisteren graag naar uw wensen en bieden u een advies op maat. Of het nu gaat om de Remeha Elga Ace, de Remeha Mercuria of een andere warmtepomp, we zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Bereik ons op het telefoonnummer 085-4016363. U kunt ook een bericht sturen naar info@warmland.nl. We streven ernaar om altijd zo snel mogelijk te reageren.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW

9.3
1337 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Kiyoh Klantenvertellen afbeelding