Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Warmtepomp Amsterdam

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw bestaande woning in Amsterdam? Een hybride warmtepomp of zonneboiler kan uw helpen flink op de energierekening te besparen! Bovendien creëert u met een warmtepomp het prima wooncomfort in uw huis tegen lage kosten.

Bel ons, Warmland, voor het installeren en onderhouden van uw warmtepomp in Amsterdam. Ook staan wij 24/7 klaar om uw te helpen met een storing.

Warmland dé specialist in duurzame warmtepompen

Sinds onze oprichting zijn wij specialist in cv-ketels, warmtepompen en zonneboilers. Met een warmteoplossing, zoals een warmtepomp of zonneboiler creëert u een duurzame oplossing voor uw woning in Amsterdam. Hybride warmtepompen zijn ideale oplossingen voor het besparen op uw energienota u bespaart flink maar behoud het comfort van de cv-ketel als het onder de 4 graden is buiten.

Wij hebben een exclusieve samenwerking met Remeha. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste prijs. Bovendien gaan wij voor een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij staan niet voor niets bekend om onze prettige wijze van communiceren. Ook wordt u bij ons gehoord. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden u een voorstel dat past bij uw ideeën. Wat u van ons mag verwachten?

 • Een luisterend oor
 • Een offerte op maat
 • Hoogwaardige producten
 • Uitstekende service
 • Laagste prijsgarantie
 • Prettige samenwerking
 • Eigen vakkundige monteurs

Werkwijze warmtepomp en installatie

Warmtepomp AmsterdamEen van de veelgestelde vragen is, hoe werkt een hybride lucht-water warmtepomp nu eigenlijk? Het onttrekt de warmte uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie, deze warmte wordt teruggegeven aan de cv-installatie om het huis te verwarmen. De cv-ketel springt alleen nog bij als het heel koud wordt buiten. De warmtepomp gebruikt wel stroom, dus u gaat wel meer elektra gebruiken. Tenzij u zonnepanelen heeft of van plan bent te nemen, dan ervaart u volop van alle voordelen. Wij adviseren u graag welke optie het beste voor uw woning is.

Door het luisteren naar uw wensen en het in kaart brengen van uw situatie. Geven wij passend advies en een offerte die hierop aansluit. Onze offerte is voorzien van een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons vandaag nog voor het doornemen van al uw vragen en de mogelijkheden voor uw woning. Wilt u weten wat u kunt besparen? Wij zijn bereikbaar op 085-4016363.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

 • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
 • Zeer compact
 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

 • Compacte all-electric warmtepomp
 • Lucht/water warmtepomp
 • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
 • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1318 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10