Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Warmtepomp Hoofddorp

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw bestaande woning in Hoofddorp? Een hybride warmtepomp of zonneboiler kan uw helpen flink op de energierekening te besparen! Bovendien creëert u met een warmtepomp het prima wooncomfort in uw huis tegen lage kosten. Bel ons, Warmland, voor het installeren en onderhouden van uw warmtepomp in Hoofddorp. Ook staan wij 24/7 klaar om uw te helpen met een storing.

Warmland: Dé Specialist in Duurzame Warmtepompen voor uw Woning in Hoofddorp

Hybride Warmtepompen: De Ideale Oplossing voor Energiebesparing

Warmland is al sinds onze oprichting dé specialist in cv-ketels, warmtepompen en zonneboilers. We zijn toegewijd aan het leveren van duurzame oplossingen voor uw woning in Hoofddorp. Met een warmteoplossing zoals een warmtepomp of zonneboiler kunt u niet alleen flink besparen op uw energienota, maar ook het comfort van uw cv-ketel behouden, met name wanneer het buiten onder de 4 graden is.

Samenwerking met Remeha: Gegarandeerd de Beste Prijs en Kwaliteit

Dankzij onze samenwerking met Remeha kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Wij hechten veel waarde aan een langdurige samenwerking met onze klanten en staan bekend om onze prettige wijze van communiceren. Bij Warmland wordt u gehoord. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden een voorstel dat perfect aansluit bij uw ideeën. U kunt het volgende van ons verwachten:

– Een luisterend oor:
We begrijpen dat uw behoeften uniek zijn en nemen de tijd om naar u te luisteren.

– Een offerte op maat:
Onze offertes worden specifiek afgestemd op uw situatie en wensen.

– Hoogwaardige producten:
We werken uitsluitend met hoogwaardige producten van topkwaliteit.

– Uitstekende service:
Ons team staat klaar om u een uitstekende service te bieden, zowel tijdens het proces als daarna.

– Laagste prijsgarantie:
Dankzij onze samenwerking met Remeha kunnen wij u de laagste prijs garanderen.

– Prettige samenwerking:
We streven naar een prettige en transparante samenwerking met al onze klanten.

– Eigen vakkundige monteurs:
Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor een professionele installatie.

Werking en Voordelen van een Remeha Elga ACE Hybride Luchtwater- Warmtepomp

Een veelgestelde vraag is: hoe werkt een hybride luchtwaterwarmtepomp eigenlijk? Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare energie, die vervolgens wordt gebruikt om uw huis te verwarmen. Wanneer het buiten erg koud wordt, springt de cv-ketel bij om extra warmte te leveren. Het gebruik van een warmtepomp betekent wel dat uw elektriciteitsverbruik zal toenemen. Dit kan echter worden gecompenseerd door het gebruik van zonnepanelen, waardoor u volop kunt profiteren van alle voordelen van een warmtepomp. Bij Warmland adviseren wij u graag over welke optie het beste bij uw woning past.

Prijs-kwaliteitverhouding

Door te luisteren naar uw wensen en uw situatie in kaart te brengen, geven wij passend advies en een offerte die hierop aansluit. Onze offerte biedt

een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om al uw vragen door te nemen en de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Wilt u weten wat u kunt besparen? We zijn bereikbaar op 085-4016363.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Warmland
4.7
Gebaseerd op 134 beoordelingen
powered by Google
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.3
1278 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10