Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Warmtepomp kosten Alphen aan den Rijn

Benieuwd wat de kosten zijn voor het installeren van een warmtepomp? Wij komen graag bij u in Alphen aan den Rijn om dit te installeren. Bel ons, Warmland, voor een vrijblijvend voorstel. Onze vakkundige monteurs staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW

WARMLAND: DE SPECIALIST IN WARMTEPOMPEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van uw warmtepomp? Dan bent u bij Warmland aan het juiste adres. We zijn dé warmtespecialist voor uw nieuwe warmtepomp. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over de voordelen van een warmtepomp en wat de kosten zijn voor de installatie van een nieuw systeem in uw woning in Alphen aan den Rijn.

WAAROM EEN WARMTEPOMP?

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de traditionele cv-ketel. Het is een apparaat dat warmte uit de omgeving haalt en deze omzet in bruikbare energie voor uw woning. Hierdoor wordt er minder gas verbruikt, wat leidt tot een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. Daarnaast is een warmtepomp zeer comfortabel, omdat de temperatuur in uw woning constant blijft en er geen tocht meer is.

WARMTEPOMP IN UW BESTAANDE WONING

Ook in een bestaande woning is het mogelijk om een warmtepomp te installeren. Vaak wordt er gekozen voor een hybride warmtepomp, waarbij de warmtepomp samenwerkt met de cv-ketel. Zo behoudt u het comfort van de cv-ketel en profiteert u toch van de voordelen van een warmtepomp. Wanneer u deze investering doet, zult u merken dat de maandelijkse lasten zakken. Daarnaast is het een verbetering van uw woning, wat de waarde ten goede komt.

WAT KOST EEN WARMTEPOMP?

Bent u benieuwd naar de kosten voor de installatie van een warmtepomp in uw woning in Alphen aan den Rijn? Dan staan we u graag bij. We bieden u een vrijblijvend voorstel op maat aan. We houden daarbij rekening met al uw wensen en geven u een passend advies, zodat u zeker weet dat u het juiste systeem aanschaft. Doordat we voornamelijk online te werk gaan, kunnen we u altijd de beste prijs bieden. Bij Warmland bent u dus verzekerd van een goede prijs en een vakkundige montage volgens de OK-CV richtlijnen. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat u nooit lang in de kou hoeft te zitten en dat uw woning snel en netjes wordt achtergelaten.

CONTACT OPNEMEN MET WARMLAND

Heeft u nog vragen over de installatie van een warmtepomp in uw woning? Of wilt u graag weten wat u kunt besparen op uw energierekening? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@warmland.nl of bel ons op 085-4016363. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader
9.4
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10