Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Warmtepomp kosten Haarlem

Benieuwd wat de kosten zijn voor het installeren van een warmtepomp? Wij komen graag bij u in Haarlem om dit te installeren. Bel ons, Warmland, voor een vrijblijvend voorstel. Onze vakkundige monteurs staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Warmland dé warmtespecialist

Wij zijn dé warmtespecialist voor uw nieuwe warmtepomp. In nieuwbouw ziet u vooral warmtepompen, dit is ook mogelijk voor uw bestaande woning. Vaak wel met een hybride warmtepomp waarbij u naast het voordeel van de warmtepomp ook het comfort van de cv-ketel behoud. Wanneer u deze investering doet, gaat u merken dat de maandelijkse lasten zakken. Daarnaast is het een verbetering van uw woning, wat de waarde ten goede komt.

Wilt u graag weten wat de kosten zijn om een nieuw systeem bij u in Haarlem te realiseren? Dan staan wij u graag bij. Wij doen u een vrijblijvend voorstel. Al uw wensen nemen wij met een gepast advies mee in het prijsvoorstel. Doordat wij voornamelijk online te werk gaan, kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Naast een goede prijs staan wij voor:

  • Een vakkundige montage volgens OK-CV richtlijnen
  • Snelle levering. Door onze 24 uursservice hoeft u nooit lang in de kou te zitten.

Wat kost een warmtepomp?

Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel. Hiervoor horen wij graag wat uw wensen zijn. Wij zullen u hier natuurlijk een passend advies geven, zodat u zeker weet dat u het juiste systeem aanschaft. Nadat de offerte goed is bevonden plannen wij onze monteurs in. Ze installeren alles snel en laten uw woning weer netjes achter.

Heeft u nog vragen? Deze beantwoorden wij graag. Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem vandaag nog contact met ons op via info@warmland.nl of bel ons op 085-4016363.


Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW
Jannes GlasJannes Glas
13:08 19 Jan 23
We gingen onze CV vervangen. Na wat hoge offertes te hebben ontvangen nam Warmland de tijd om even goed te inventariseren wat er nodig was in onze situatie en gaf advies welke CV het beste zou passen - en kwam met een scherpe en volledige offerte. De installatie ging heel gesmeerd; duidelijke communicatie vooraf, de installateur ging netjes te werk en was een aardige kerel. Resultaat: een heel mooi geïnstalleerde nieuwe CV. Ben dus zeer positief!
A. WaaijmanA. Waaijman
13:00 07 Dec 22
Na een eerste contact via de mail binnen 2 dagen antwoord en offerte(s).10 dagen later zowel de cv als de airco door 2 zeer deskundige monteurs geïnstalleerd en het huis schoon achtergelaten. Ook het contact na de installatie was perfect. Factuur pas na oplevering van de genoemde zaken.
Bart DragtsmaBart Dragtsma
06:22 12 Oct 22
Prima CV monteursbedrijf met een net service abonnement. Ook hier tekorten en moeite moeten doen om een reguliere onderhoudsafspraak te (her)plannen. Vriendelijke monteur, er mocht alleen wat meer water in het CV systeem. Nu had ik helaas de 'slang' daarvoor niet in huis en de monteur had ook niks mee, dat vind ik dan toch wel wat vreemd.. het is een gewone taak voor de eigenaar maar zoiets heb je dan lijkt mij wel ergens in de tas of bus slingeren als CV-ketel monteur.
Noam DahanNoam Dahan
07:28 03 Aug 22
Op aanraden van mijn vader (die ook een ketel had laten installeren door Warmland en goede ervaringen had) in zee gegaan met Warmland. Ze hebben voor ons een Remeha Tzerra geïnstalleerd, bypass en Tado aansluting aangelegd, leidingwerk nagelopen en aangepast en tot slot nog een rookgasafvoer en condensafvoer aangelegd. De monteur was erg vakkundig, aardig en leek het allemaal makkelijk doen lijken termijn het in mijn ogen een erg lastige klus was. Dit soort allround monteurs/bedrijven kom je nog weinig tegen. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen ze zeker ook aan anderen aanraden.
Daan DaanDaan Daan
08:11 20 Apr 22
Snelle levering van onze nieuwe remeha tzerra ace. leidingwerk ziet er keurig uit. installateur heeft netjes gewerkt met overal kleedjes netjes onder. werd spik en span opgeleverd. nog geen nazorg nodig gehad. klasse
js_loader

9.4
1379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10