Bel: 020 - 23 526 50 voor al uw vragen

Warmtepomp kosten Leiden

Geïnteresseerd in de kosten zijn voor het installeren van een warmtepomp? Wij komen graag bij u thuis in Leiden of daarbuiten om deze te installeren. Bel ons, Warmland, voor een vrijblijvend voorstel en te weten wat u kunt besparen! Onze monteurs staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

De kosten voor uw nieuwe warmtepomp

Wij zijn dé warmtespecialist voor uw nieuwe warmtepomp. Uw huis verwarmen op gas wordt langzamerhand steeds minder interessant. In de nieuwbouw ziet u vooral warmtepompen, dit is ook mogelijk voor uw bestaande woning. Vooral in combinatie met vloerverwarming is dit een ideaal systeem. Wanneer u deze investering doet, zult u merken dat de maandelijkse lasten zakken. Daarnaast is het een verbetering van uw woning, wat de waarde ten goede komt. Als u graag wilt weten wat de kosten zijn om een systeem aan te schaffen en bij u in Leiden te realiseren, staan wij u graag bij. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel. Doordat wij voornamelijk online te werk gaan, kunnen wij u altijd de beste prijs bieden. Naast een goede prijs staan wij voor:

  • Een vakkundige montage volgens OK-CV
  • Snelle levering. Door onze 24 uursservice hoeft u nooit in de kou te zitten.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Bij ons mag u altijd een persoonlijke aanpak verwachten. Wij horen graag wat uw wensen en vragen zijn. Op basis hiervan en de woning waar de warmtepomp geïnstalleerd moet worden, zetten wij voor u de kosten op papier. Wij bieden u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bent u tevreden met het kostenplaatje? Dan gaan wij onze monteurs voor u inplannen. Zij komen spoedig bij u thuis om alles in orde te maken en laten natuurlijk alles netjes achter.
Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp
Heeft u nog vragen? Deze beantwoorden wij graag. Of wilt u weten wat u kunt besparen? Neem vandaag nog contact met ons op via info@warmland.nl of bel ons op 085-4016363. Wij staan u snel te woord.

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Remeha Elga Ace

  • Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • Zeer compact
  • Eenvoudig en snel te installeren
  • Hoge ISDE-subsidie beschikbaar
Remeha Mercuria Warmtepomp bij Warmland.nl

Remeha Mercuria

  • Compacte all-electric warmtepomp
  • Lucht/water warmtepomp
  • Standaard voorzien van een 8 liter expansievat en een transportpomp.
  • warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW

9.4
1369 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Kiyoh Klantenvertellen afbeelding