Bel: 085 - 401 63 63 voor al uw vragen

Warmtepomp plaatsen Alphen aan den Rijn

Wilt u een warmtepomp laten plaatsen en woont u in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bel ons, Warmland, voor een passend advies of een vrijblijvend voorstel. Wij zijn uw verwarmingspartner in Alphen aan den Rijn. En 30 kilometer om Alphen aan den Rijn heen.

Warmtespecialist in Alphen aan den Rijn; uw warmtepomp specialist

U heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van een warmtepomp. Dit is een duurzamere manier om uw huis mee te verwarmen. Ook is het kostenbesparend. Wij zijn specialist op het gebied van verwarmingssystemen zoals een warmtepomp. Wij komen deze graag bij u in Alphen aan den Rijn professioneel installeren. Hierdoor verbetert u uw woning en merkt u dat ook nog eens in de portemonnee. U moet natuurlijk een investering doen, maar hierdoor verhoogt u de waarde van uw woning. Daarnaast bespaart u ook elke maand, doordat u minder gas verbruikt. Een warmtepomp verwarmt een huis langzaam op en de temperatuur blijft constanter. Mede hierdoor daalt het verbruik. Kiest u voor Warmland dan kiest u voor:

 • Vakkundige montage
 • Snelle levering
 • Beste prijs

Bovendien hoeft u bij ons niet in de kou te zitten. Wij hebben een 24 uursservice en helpen u zo spoedig mogelijk. Hiervoor betaalt u geen premium tarieven, doordat wij veelal online werken kunnen wij onze klanten altijd de beste prijs bieden.

Vrijblijvend advies

Wij bieden u graag een stukje advies voordat u een systeem bij ons aanschaft. Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen. Hierop geven wij een passend advies en een bijbehorende maatwerk offerte. Bent u tevreden? Dan gaan wij onze monteurs inplannen. Ze werken snel en netjes. Na de installatie ruimen zij alles natuurlijk weer netjes op.
Warmtepomp plaatsen Alphen aan den Rijn
Wij horen graag waar en wanneer u uw nieuwe warmtepomp wilt laten plaatsen. Wilt u weten wat u kunt besparen? Neem vandaag nog contact met ons op via info@warmland.nl of bel ons op 085-4016363.

Warmtepomp 4 Inventum spaarpomp

Inventum Spaarpomp

 • Compacte warmtepomp zonder buitenunit
 • Besparing tot 50% op gasverbruik mogelijk
 • Dit jaar nog € 1500, – subsidie
 • Inclusief installatie
Remeha Elga Warmtepomp

Techneco Elga

 • Geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels
 • Relatief lage investering en hoge besparing
 • Koeling geïntegreerd
 • Dit jaar nog € 1700,- subsidie

9,6

‘Offerte snel binnen, levering snel en keurig geinstalleerd. En twee vrolijke en vriendelijke installateurs.

Bekijk meer klantbeoordelingen

Kiyoh Klantenvertellen afbeelding
CV-Ketel
Gratis en vrijblijvend advies van onze specialist nodig?
Wij zijn dé Remeha specialist online. De schepste prijs. Eigen voorraad en installatie door onze eigen monteurs. 
IK WIL ADVIES
Snel gratis advies nodig?